Українська копія Хюррем Султан перевершила німкеню Мер’єм Узерлі: набагато вродливіша і без пластики

Образ бранки, яка стала головною жінкою турецького правителя завжди привертав увагу митців і режисери також зверталися до цієї тематики. Кому вдалося перевершити Мер'єм Узерлі, яка зіграла Хюррем Султан?

Історія Роксолани і досі вражає кожного: українська дівчина, яку зробили бранкою, змогла так причарувати турецького правителя, що стала не лише головною жінкою його життя, а й центральною фігурою Османської імперії, подарувавши їй наступного впливового султана.

Митці захоплюються цією пані і досі присвячують їй твори. У 2011-му році світ побачила екранізація телеепопеї “Величне століття”, де Роксолану зіграла акторка Мер’єм Узерлі. Рудоволоса красуня полонила всіх своїм талантом. Втім, була акторка і до її тріумфу на екрані, які навіки закарбувала своє ім’я в історії кінематографа. І це — Ольга Сумська.

Ольга Сумська показала, чим перевершила Узерлі свого часу

У 1996-му життя української зірки поділилося на “до” та “після”, адже серіал про фаворитку Султана Сулеймана зазнав шаленого успіху. Тодішній глядач був вже втомлений від радянського кінематографа, монументальності та банальності образів. Тут же на екранах виник цікавий небанальний сюжет не про якусь далеку москву і світле комуністичне майбутнє, а про наше, українське, з подихом історії.

Ольга Сумська показала, чим перевершила Узерлі свого часу

Молоду Сумську глядач полюбив одразу за її талант і неймовірну вроду, а ще перчинки до її образу додала одна сцена, яку Ольга пригадувала дуже часто: в одному з епізодів її героїня мусила пливти в чому мати народила річкою. Зірка поставилася до сценарію відповідально і у костюмі Єви з’явилася у кадрі.

Нагадаємо, що під час зйомок серіалу про Роксолану народилися чутки, що нібито Ольга Сумська і Анатолій Хостікоєв закрутили роман після того, як у серіалі режисер сказав їм поцілуватися. Проте, знаменитості все спростували.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини