Рубрики: Новини

Ігорю Кондратюку дорікнули за те, що лишився вдома в тилу, поки Віталій Козловський захищає неньку

Віталій Козловський нині змінив сцену на окоп. Прихильники не тільки його підтримали, а й не забули пригадати його екс-продюсеру Ігорю Кондратюку про те, що пора ставати на захист Батьківщини.

Віталій Козловський цього тижня попрощався з цивільним життям та розповів про свою службу. Артист показав, що нині проходить тренування на полігоні і вчиться орієнтуватися на полі бою. Прихильники вражені рішенням популярного чоловіка і щиро бажають йому Божої вдачі, легкої долі. Фанати виражають йому також свою повагу, а разом із цим пригадують Ігорю Кондратюку “тилове життя”.

Віталій Козловський мобілізувався та відправився визволяти неньку

Під однією з останніх публікацій селебріті розгортається справжня дискусія на тему, чи має колишній продюсер виконавця також піти у захисники. У коментарях підписники пишуть:

  • “А Кондратюку слабо? Молодець Вєталь, хай Бог береже тебе та хлопців наших”
  • “Кондратюк коли відсиджуватися перестане? Тільки сидить себе піарить”
Ігорю Кондратюку дорікнули за те, що він не пішов у ЗСУ

Проте, Віталій, попри всі непорозуміння з Ігорем не став відповідати на такі коментарі.

Чому Ігор Кондратюк не йде у ЗСУ?

Популярний продюсер активно веде соціальні мережі, де жваво обговорює вчинки інших зірок та дає оцінку ситуації. Проте, на полі бою його ми навряд чи побачимо, адже минулого року Ігорю виповнилося вже 60 років, а це вже верхня межа віку, після якої чоловіки вже не підлягають мобілізації до лав ЗСУ.

Та є одна цікава деталь: у знаменитості є двійко синів, які мають всі шанси отримати повістки. Кондратюк розповідав, що діти не йдуть на фронт через проблеми зі здоров’ям, але якщо їх призвуть — підуть. Також була інформація про те, що на початку повномасштабного вторгнення селебріті разом з хлопцями пішов до тероборони, проте через самопочуття від цієї ідеї довелося відмовитися.

Поділитися