Рубрики: Новини

Камалія висловилася після розлучення про свого екс-чоловіка Захура, довівши, що не все втрачено: “Я пишаюся”

Співачка Камалія ошелешила всіх новиною про те, що розлучається зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром. Чи змогла зірка зберегти стосунки з колишнім?

Камалія і Мохаммад Захур дожили до порцелянового весілля, 20-річчя свого шлюбу. Мабуть, недарма ця дата названа на честь дуже вишуканого, але крихкого матеріалу. Щастя зірок розбилося, як розкішна чашка, яку вже точно не зібрати по шматочках…

Камалія висловилася після розлучення про свого колишнього

Та попри все артистка зі своїм вже екс-чоловіком демонструють дуже позитивне та екологічне ставлення один до одного після офіційного розірвання стосунків. По-перше, вони одразу заявили про те, що будуть продовжувати спільно ростити дітей та не раз вже з’являлися разом всією родиною і на святі дочок, і просто на світських заходах. По-друге, селебрітіз досі відвідують важливі події разом, не допускаючи кривого слова в адресу один одного. Ось, як відгукається про свого колишнього коханого співачка:

“Я пишаюся Захуром і Павлом Шилько які, як і до війни, знайшли сили, кошти, людський ресурс, щоб зробити свято української музики ХІІ Церемонію нагородження Національної професійної музичної премії”

Камалія висловилася після розлучення про свого колишнього

У коментарях підписники у захваті від Камалії та її мудрості. Їй пишуть:

  • “Ви молодці що разом”
  • “Камалія! Ми пишаємося твоїм чоловіком”
  • “Як приємно бачити Вас разом з Захуром”
  • “Чудова мудра жінка!”

Цікаво, що Мохаммад Захур ще жодного разу не прокоментував своє розлучення. Відомий бізнесмен і до того тримався подалі від публічних інтерв’ю, а його кохана “віддувалася” за всіх перед медіа.

Нагадаємо, що для Камалії цей шлюб був першим у житті, а для її обранця — другим. Від колишніх стосунків у нього також є двійко дітей, які вже стали абсолютно дорослими.

Поділитися