Олександр Пономарьов натякнув, що знайшов кохану, але Олену Мозгову досі не може забути: “Вдячний їй”

Олександр Пономарьов вперше висловився про особисте життя, розповівши, як зараз ставиться до колишньої дружини Олени Мозгової та чи зміг знайти нову обраницю.

Олександр Пономарьов дуже рідно говорить про особисте, але все одно від допитливих журналістів та їхніх питань, йому не сховатися. Все найцікавіше випитав інтерв’юер Дмитро Гордон. У розмові з зіркою йому вдалося дізнатися про те, що ж у співака на серці. Виконавець натякнув, що на любовному фронті у нього все гаразд, але ворушити цю тему він не хоче, аби не зурочити.

Цікавої думки артист про свою колишню дружину, Олену Мозгову. Він досі не може забути екс-обраницю. З одного боку Олександр не може відійти від зради, але разом із тим, зла на цю популярну жінку не тримає. Ось, як коментує ставлення до неї:

“Я Олену поважаю, вдячний їй за доньку, поважаю її як матір своєї дитини. Тому нічого поганого не хочу про неї говорити”

Пролунало про його перший шлюб ще кілька цікавих фраз. Пономарьов не приховує, що у стосунках була зрада, і, як виявилося, він пробачив її. Проте, коли сталася ітерація подібної поведінки, він терпіти не став та пішов.

Олександр Пономарьов натякнув, що знайшов кохану

Розлучившись з колишньою, популярний чоловік продовжив шукати своє щастя. Наступною його обраницею стала Вікторія Мартинюк, яка подарувала йому сина. Та, після 4,5 років спільного життя пара розвелася. До речі, про свою другу кохану співак не так часто згадує, але видно, що з дитиною спілкується, возить юнака на відпочинок та публікує світлини зі спільного дозвілля.

Нагадаємо, що Олександра Пономарьова тривалий час підозрювали у романі з Марією Яремчук. Зірки навіть жартували, що дійсно є парою. Втім, з плином часу чутки про возз’єднання зрілої та юної знаменитостей було спростовано.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини