Рубрики: Новини

“Даша Квіткова зраджувала Добриніну”: зʼявилися нові чутки в Мережі – блогерка прокоментувала ситуацію

Відома українська блогерка Даша Квіткова, за нещодавньою інформацією, зраджувала Микиті Добриніну у стосунках з відомим продюсером. Даша вирішила дати свій коментар з цього приводу.

Ні для кого не секрет, що Даша Квіткова розлучилася з Микитою Добриніним. Пара вирішила зберегти хороші стосунки для виховання сина, але як кохані вони більше існувати не зможуть і не планують. Вперше про це повідомила сама Даша Квіткова, а згодом інформація підтвердилася офіційним розлученням у суді.

Стосунки екс-пари досі не дають нікому спокою. Прихильники не можуть повірити, що Добринін та Квіткова розлучилися через різні темпи життя. Один з блогерів, який збирає чутки з кожної щілини видав сенсаційну інформацію: Даша Квіткова зраджувала Микиті Добриніну і саме це стало причиною їхнього розлучення. Блогера звуть Богдан Беспалов і раніше він говорив про весілля Дорофєєвої та Кацуріна, але підтвердження цих слів досі немає.

Даша Квіткова прокоментувала зради Добриніну

Беспалов каже, що Микита з Квітковою були знайомі ще до “Холостяка”, саме тому вирішили монетизувати своє знайомство і спробувати себе у проєкті. Там їм вдалося отримати перемогу, а потім і всеукраїнську популярність, тому вони могли жити щасливо та спокійно. Далі ж, за словами пліткаря, Квіткова зрадила Добриніну з продюсером та блогером Євгеном Таллером, з яким в Даші є фотографії в профілі.

Даша Квіткова відповіла на чутки про зради Микиті Добриніну

Даша Квіткова дізналася про ці чутки і вирішила дати своїм прихильникам коментар з цього приводу. Як каже блогерка, вона ніколи не зраджувала у шлюбі і немає для чого вигадувати таку інформацію.

“1. Я не зраджувала у шлюбі. 2. Я не знаходжуюсь і не знаходилась у відносинах ні з Ігорем, ні з Женьою. 3. Х**рня висмоктана з повітря”, – написала Даша.

Даша Квіткова відповіла на чутки про зради Микиті Добриніну

Враховуючи те, що ніхто не може підтвертити факт зради – Даша каже правду, а блогеру-пліткарю варто переглянути свої джерела інформації.

Поділитися