Рубрики: Новини

Ксенія Мішина похизувалася тим, як хвацько опанував українську її син Платон: балакає швидше, ніж син Кароль

Популярна акторка Ксенія Мішина сама давно перейшла на українську і привчила до цього свого маленького сина Платона. Як впорався з цим хлопчик, який виховувався російською?

Українська мова після 2022-го року стає все більш популярнішою, і це не може не тішити. Втім, є зірки, які і до повномасштабного вторгнення став розмовляти українською. Ксенія Мішина — одна з таких.

Ксенія Мішина похизувалася тим, як хвацько опанував українську її син Платон

Вирісши у зросійщеному регіоні, а саме у Криму, знаменитість опанувала нашу мову ще на початку своєї кар’єри. І хоча часто їй траплялися ролі, де героїні спілкувалися російською, у 2021-му році акторка свідомо перейшла, так би мовити, на світлу сторону. Вона стала активно практикуватися перед проєктом “Україна має талант”, а згодом стала спілкуватися і за лаштунками камер.

До цього привчає і свого сина Платона. Була інформація, що дитина навчалася у єврейській школі Києва, проте це не стало на заваді того, щоб говорити у повсякденному житті так, як це робили наші пращури. До речі, у хлопця дуже гарно виходить балакати рідною і за це його навіть похвалили прихильники його знаменитої неньки.

“У Платона така гарна українська”, — пишуть знаменитості підписники.

Ксенія Мішина похизувалася тим, як хвацько опанував українську її син Платон

Вона за комплімент щиро подякувала і пообіцяла передати приємні слова своїй дитині.

Цікаво, що хлопчик взагалі не був проти розмовляти інакше. Він майже все своє життя прожив у столиці, де багато хто спілкується нашою мовою. Ба більше, нині все навчання у школах також українською. Не дивно, що для нього це не стало проблемою вивчити нові слова та вирази.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина досі виховує свою дитину самостійно. Після проєкту “Холостячка” та роману з Олександром Еллертом, вона так нікого і не знайшла. Про свого колишнього вже й не згадує.

Поділитися