Рубрики: Новини

Віталій Козловський повністю збрив бороду та схожим на Володимира Зеленського: виглядає капітально молодше

Співак Віталій Козловський взяв повістку та пішов в армію, де йому кардинально змінили стиль. Показуємо, як популярний чоловік змінив свій стиль у ЗСУ.

Віталій Козловський вразив всіх у передостанній тиждень червня. Він розповів, що отримав повістку та вирішив йти служити. Чимало прихильників припустили, що його поїздка до захисників за документом про призов — це все просто чергова піар-акція. Втім, виявилося, що з такою темою він жартувати не збирається і дійсно пішов у лави ЗСУ.

Віталій Козловський мобілізувався та відправився визволяти неньку

Поки що артист ще проходить навчання на полігоні, але вже знає, що він поїде на передову. Готується до цього ретельно, тренується, вивчаючи воєнне ремесло. Змінив співак навіть власну зовнішність. Він показав, що йому довелося поголити свою розкішну чорну бороду. Весь процес знято на особисту сторінку в Інстаграмі. Прямо у польових умовах зірці прибрали всю рослинність на обличчі.

“Добрий ранок! У бойової підготовки свої правила та порядки, яких необхідно дотримуватись”, — написав Віталій.

Віталію Козловському збрили в армії бороду і освіжили стиль

У коментарях прихильники, які ще не “відійшли” від зміни професії Козловського, засипали компліментами. Йому написали із захватом у коментарях:

  • “Віталій, ви чудова людина і справжній чоловік! Ваша справжня краса іде із середини, тому ніякі зовнішні зміни, вас не зроблять гірше!”
  • “Я тебе люблю і з бородою і без бороди. Як людину, що робить мужні вчинки. Як артиста, що віддає себе всього в піснях”
  • “Не розумію чого Вас побрили? У нас же 90% з бородами в армії. Побільше за Вашу”
  • “На обкладинці нагадуєте чимось В. Зеленського”
  • “Ти крутий!!!! Я ніколи б не подумала, що в тебе стільки мужності!!! Мало хто зможе з зірки перетворитися в чоловіка-військового! Без понтів…”

Нагадаємо, що менеджерка Козловського з перших днів запевняла, що артист дійсно буде служити у ЗСУ.

Поділитися