Рубрики: Новини

Олега Винника бачили, а як виглядає Таюне: як виглядає і чим займається Таїсія Сватко, яка ховається від камер

Відомий співак Олег Винник нещодавно перервав мовчання та вперше майже за півтора роки вийшов на зв'язок з фанатами. А де ж його одвічна бек-вокалістка Таюне?

Олег Винник минулого року зник із соціальних мереж та надовго перервав зв’язок з прихильниками. Окрім всього, у знаменитості було видалено всі публікації в Інстаграмі. Та нещодавно стало відомо, що артист вийшов в ефір інтерв’ю у проєкті “Крупним планом”. Там він розповів, що поруч з ним є жінка, яка допомагає йому одужувати. Всі, звісно, запідозрили його бек-вокалістку Таїсію Сватко, відому під псевдонімом Таюне.

Куди поділася Таюне?

Де сьогодні живе дружина Олега Винника Таюне

У співачки історія зі “зникненням” дуже схожа на ту, яка сталася власне з Олегом. Вона висловилася проти війни в Україні, але після Великодня 2022-го року різко зникла з мережі. Звісно, всі запідозрили, що виконавиця скоріше за все поїхала за Головним вовком країни у Німеччину, адже скільки виступає на сцені Винник, стільки мережею гуляє інформація про те, що він одружений з Таїсією.

Ба більше, у 2020-му виникла чутка про те, що у цих зірок може бути спільна дитина,син, на ім’я Юліан Винник. Зірки цієї інформації не спростували, але й не підтвердили.

Як виглядає зараз Таюне?

На відміну від Винника, його бек-вокалістка не наважилася вийти у медіапростір, але й на відміну від Олега вона не лишилася публікацій у мережі.

Фото з останніх публікацій Таюне

На жаль, нових світлин не буває вже давно. Останні фото було опубліковано понад 70 тижнів тому. Співачка ділилася тим, що отримала престижну нагороду та показала кадри зі свого повсякденного життя.

Компліментів у зірки — десятки. Звісно, хвалять її вроду, стиль та вміння доглядати за зрілою вродою. Цікаво, що трапляються нові ремарки від підписників селебріті, які закикають її повернутися на сцену.

Поділитися