Рубрики: Новини

Ямі більше не буде місця в українському шоу-бізнесі? Продюсер розповів, в яких проєктах його вже замінили

Відомий хореограф Влад Яма нині пускає коріння у США, а в Україні його вже почали замінювати у відомих проєктах. Дізнайтеся, кого взяли на місце хореографа та як він відреагував.

Влад Яма. Герой цього матеріалу прославився на всю Україну завдяки своєму таланту. Його вміння танцювати, пластичність та почуття ритму просто заваровує. Хореографа завжди вважали одним з найуспішніших і радо запрошували на телепроекти. Він був суддею на “Танцях з зірками”, оцінював обдарованих і перспективних артистів на “Танцюють всі” та дивився карколомні виступи на “Україна має талант”. Запрошували зірку і на інші проєкти у якості учасника чи у ролі камео.

Влад Яма

Та зараз продюсери почали, схоже, показувати, що фаворит Могилевської найближчим часом не покажеться на українському телебаченні.

Нещодавно один з популярних продюсерів, Володимир Завадюк, розповів, що всім серцем бажає аби вийшов ще один сезон “Танців з зірками” і запропонував замість Влада Ями кандидатуру Дмитра Дікусара. Цей хореограф також прославився завдяки “плюсам”.

Продюсер розповів, в яких проєктах замінять Яму

Щоправда, не до кінця зрозуміло, як же популярний чоловік стане до зйомок, адже він з перших днів війни воює на передовій. Він був одним з перших, хто пішов на фронт. Публікацій в Інстаграмі чоловік робить мало, адже працює на передовій.

Щодо самого Влада, він за кордоном волонтерить та намагається допомагати Україні. Проте, не без курйозів. Раз артист опублікував сторіз про те, що знайшов на смітнику чужу валізу, яку лишили господарі спеціально добрим людям. Її Яма хотів передавати додому, як допомогу.

Нагадаємо, що разом з Владом Ямою виїхала і його дружина з маленьким сином. Також траплялися кадри знаменитості з батьками, які ймовірно також полишили рідне Запоріжжя.

Поділитися