Рубрики: Новини

Марічка Падалко засвітила “огородній френч”: показала чорні від землі нігті і вирішила ходити без манікюру

Ведуча Марічка Падалко нещодавно засвітила у сторіз свій новий стиль манікюру, здивувавши своєю сміливістю. Що сталося з руками зірки і чи думає вона піти до майстра?

Неймовірна Марічка Падалко нещодавно опублікувала нові сторіз, де поділилася кадрами свого життя. Зараз зірка майже не показує те, як проводить дозвілля чи веде свою буденність. Дикторка присвячує себе інформаційному фронту і навіть на особистій сторінці в Інстаграмі публікує новини про події на передовій. Проте, інколи дозволяє собі хоч на мить повернутися у минуле та дати прихильникам можливість пообговорювати не тільки війну.

Марічка Падалко з родиною

Так у мережі вона вирішила опублікувати кадри з городу. Відомо, що у знаменитості та її чоловіка, Єгора Соболєва, є власна дача. Раніше вони там проводили час всією сім’єю, але нині вся відповідальність на ведучій. Поки обранець боронить Батьківщину, селебріті наводить затишок у їхньому власному тилу.

Втім, городництво — справа виснажлива, непроста і не для кожної тендітної дівчини. Та Марічка — не білоручка. Зірка завзято взялася наводити лад та показала, яким став її манікюр.

“Ціна краси”, — пише Падалко із посмішкою.

Марічка Падалко показала свій манікюр

Дикторка показала, як тепер виглядає її манікюр, який став повністю земляним. Улюблениця українців не цурається простої роботи і каже, що тепер її руки такими будуть до осені, аж допоки не скінчиться сезон.

Нагадаємо, що зараз Марічка Падалко лишилася сама у Києві з дітьми. Єгор Соболєв досі боронить державу. Він став до оборони на початку повномасштабного вторгнення, визволяв Ірпінь, але вирішив йти далі виганяти окупанта. Цього року йому ледь не вперше вдалося побачитися з родиною, але після досить короткої зустрічі він повернувся на позиції.

Поділитися