Рубрики: Новини

З пірсингом у носі та в сукні з довгим вирізом: донька “кварталівця” Євгена Кошового відпочиває у Болгарії

Відомий український гуморист і кварталівець Євген Кошовий виховує разом зі своєю дружиною двох доньок. Старша Варвара показала кадри з відпочинку на узбережжі Чорного моря

Євген Кошовий, відомий український актор і гуморист, здобув свою популярність завдяки популярному проєкту “Квартал 95”. На сцені шоу знаменитість виступав з моменту його заснування, а тепер є художнім керівником студії. Окрім професійного успіху, знаменитість став і щасливим чоловіком і батьком двох доньок.

Старша донька знаменитості Варвара Кошова у свої 15 років активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де часто показує цікаві фотографії та виражає себе через власний блог. Так, наприклад, нещодавно дівчина показалась на узбережжі Чорного моря. Варвара нині відпочиває у Болгарії.

Дівчина опублікувала фотографії, на яких можна побачити, як сильно змінилась її зовнішність за останній час. Крім того, Варвара позує на тлі неймовірної краси заходу сонця. Зіркова донька Євгена Кошового спеціально підібрала світлий наряд і зробила легкий, ледве не янгольський макіяж. Такий образ ідеально пасував до болгарської краси курорту.

Донька Євгена Кошового Варвара показала фотографії з курорту в Болгарії

На опублікованій фотографії Варвара Кошова позувала у білій літній сукні з легкого та майже невагомого матеріалу, а свій пляжний наряд зіркова донька доповнила красивими прикрасами. До слова, неможливо було не помітити красиве кольє на шиї дівчини та сережку в носі та вухах.

У коментарях до нової публікації молодої блогерки її підписники засипали дівчину компліментами. Так, користувачі мережі зазначили, що вона має неймовірно гарний вигляд, а також схожа на принцесу або ляльку. Підписники доньки відомого українського актора Євгена Кошового Варвари назвали її нереальною красунею.

Поділитися