Губи і ніс зробила, а “гусячі лапки” залишила: 29-річна дружина Віктора Павліка показала обличчя зблизька

Дружина Віктора Павліка, Катерина Репяхова, вже не раз показувала, як працює над своїм обличчям. Разом із тим зірка мережі довела, що багато природньої вроди все ж таки змогла ще зберегти.

Популярна зірка мережі блогерка і дружина Віктора Павліка Катя Репяхова дивує перевтіленнями. У свої 29-ть років інтернет-знаменитість вже пережила пластику носа, збільшення губ і навіть зміну форми підборіддя.

Молода знаменитість позитивно ставить до того, що люди зараз змінюють зовнішність і можуть виглядати так, як хочуть. Втім, повністю ставати “пластиковою” обраниця співака, схоже не хоче і тому не соромлячись показує, що у в неї також є “гусячі лапки” коло очей.

До речі, фізіогномісти нічого поганого у таких зморшках не вбачають, а навпаки вважають навіть добрим знаком для визначення характеру людини. Ці маленькі складочки показують, що людина дуже багато посміхається, має чималий оптимізм та відкрита до всього нового. На заході Європи і у США вікові зміни взагалі поступово входять у тренд, а у ТікТоку та Інстаграмі з’являється все більше і більше блогерів, які демонструють, як відрощують сивину, наприклад. Тамтешні люди взагалі вважають моветоном, коли хтось виражає надмірну увагу до їхніх зрілих трансформацій тіла, а дискримінацію за віком називають ейджизмом.

29-річна дружина Віктора Павліка показала всі свої зморшки

Втім, Катя досі отримує кпини за свою зовнішність, хоча те, як змінюється вона з роками — від неї не залежить. Дружина Павліка дивується, як користувачі досі їй пишуть такі речі.

29-річна дружина Віктора Павліка показала всі свої зморшки

Нагадаємо, що Віктор Павлік одружився з Катериною Репяховою у 2020-му році. У 2021-му у подружжя народився син, якого назвали Михайлом. У 2022-му певний час родина жила окремо, адже обраниці музиканта довелося виїхати в евакуацію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини