Рубрики: Новини

“Це був наш варіант”: перша леді Олена Зеленська нарешті розсекретила, на кого навчається донька президента

Перша леді України у новому інтерв'ю розсекретила, де навчається їхня донька Олександра. Олена Зеленська зізналась, що таку професію своїй дитині порадили вона та чоловік, Володимир Зеленський

Олена Зеленська, перша леді України, разом зі своїм чоловіком-президентом виховують двох спільних дітей. Старша донька найвідомішої пари країни закінчила перший курс в університеті. Олена Зеленська майже через рік від початку навчання доньки вирішила розсекретити, якому фаху вона навчається. У новому інтерв’ю для “РБК-Україна” перша леді розповіла деталі.

За словами дружини чинного президента, їхня донька обрала для себе юридичну спеціальність. Олена Зеленська розповіла, що вони втрьох сідали за стіл і багато говорили про те, ким би Олександра хотіла стати. Перша леді зазначила, що в них були довгі дискусії та обговорення, втім юридичний факультет був одним із варіантів, який запропонували абітурієнтці її батьки.

“Це був один з наших варіантів, які ми їй пропонували. Але вона подавала документи до кількох спеціальностей, мала потім обрати одну з них і обрала юридичну”, – прокоментувала Олена Зеленська та додала, що нині бачить, як їхній дочці подобається обрана професія.

Олена Зеленська розповіла, де навчається донька Володимира Зеленського

Зіркова мама розповіла, що вона уважно спостерігає за своєю донькою та бачить, що навчання на юридичному факультеті їй дуже подобається. Олена Зеленська у новому інтерв’ю розповіла, що здобуття цього фаху проходить для Олександри доволі м’яко та без будь-яких проблем. Перша леді висловила бажання, аби все й далі йшло саме так.

До слова, Олена Зеленська не назвала вищий навчальний заклад, в якому навчається їхня з президентом донька. Втім, ще раніше перша леді розповідала, що донька обрала український університет, а ось чинний президент Володимир Зеленський розповів, що їхні з дружиною діти залишаються в рідній країні.

Поділитися