“Сестра” Зеленського Катерина Кістень розповіла, чому в неї немає соціальних мереж: “Я не вмію”

Катерина Кістень стала екранною сестрою Володимира Зеленського, але навідміну від зіркового брата акторка взагалі не зʼявляється у соціальних мережах.

Українська акторка Катерина Кістень отримала велику популярність після ролі у найулюбленішому серіалі всіх українців “Слуга народу”. Зірка зіграла роль сестри Володимира Зеленського, який за сюжетом випадково став президентом України.

Майже всі зірки українського шоу-бізнесу активно ведуть соціальні мережі. Це хороша можливість не дати прихильникам забувати про себе, показувати подробиці зі свого особистого життя, вислювлювати власну думку чи проводити таким чином комунікацію з прихильниками. Не дивлячись на таку велику кількість приємних функцій, Катерина Кістень соціальними мережами не користується.

Катерина Кістень розповіла, чому не користується соціальними мережами

У форматі онлайн-інтервʼю Аліні Дороті зірка розповіла, чому насправді не користується соціальними Мережами. Катерина каже, що вона згодна з тим, що інстаграм та інші соціальні мережі дуже корисні і надають багато можливостей для розвитку, але вона обирає зовсім інший шлях під час живого спілкування.

“Я багато фотографую, коли мандрую, але всі фотографії лежать в папці. В мене якась проблема між тим, що я відчуваю і роблю та тим, що я це показую. Можливо, потрібно це пропрацювати з психологом. Я ніяк це не розумію, не вмію, на це йде багато часу.”, – розповіла Катерина.

Також акторка додає, що якби вона вела соціальні мережі, то довелося би витрачати на це багато часу і емоційного ресурсу і вона визнає, що це дуже велике опущення в її житті. Сподіваємося, Катерина знайде трішки часу для того, щоб завести сторінку в інстаграмі і почати комунікувати зі своїми відданими фанатами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини