Відомі журнали назвали зірок, що стали людьми року: Зеленський, Міла Куніс, Метью МакКонахі та інші

Це престижне звання може отримати далеко не кожен, адже ним нагороджують лише за видатні заслуги та доброчинну діяльність, яка не просто вражає, а є дуже потрібною у такий непростий час.

Щороку всесвітньовідомі журнали нагороджують видатних діячів з усього світу престижною нагородою — Людина року. Її можуть надати за неоціненну допомогу іншим, яка була дуже потрібною у такий час.

Її можна здобути за допомогу простим людям. Цього року за версією двох популярних журналів “People” та “Financial Times” це звання отримало п’ятеро видатних діячів, чий внесок у доброчинність є дуже вагомим.

Володимир Зеленський

Британське видання “Financial Times” назвало Людиною року президента України Володимира Зеленського. Як зазначили в цьому медіа, цю нагороду справедливо отримала людина, яка стала втіленням таких рис українського народу, як хоробрість та стійкість. Також вони розповідають, що до 24 лютого багато людей вважали його жартівником, який не міг впоратися з такою високою посадою. Однак, він довів зовсім протилежне.

За кордоном саме наші воїни, президент та політики стали обличчям України, до яких прислуховуються, та, яких дуже поважають.

Володимир Зеленський став Людиною року
Володимир Зеленський став Людиною року

Міла Куніс

Відома акторка українського походження потрапила до цього списку за версією видання “People” завдяки її допомозі рідній країні, після початку повномасштабного вторгнення. Вона разом зі своїм коханим зібрали для допомоги Україні 37 мільйонів доларів. І це без ґрунтовного плану, але з щирим бажанням допомогти.

Міла Куніс з чоловіком Ештоном Кутчером (скріншот з їхнього відео на підтримку України)
Міла Куніс з чоловіком Ештоном Кутчером (скріншот з їхнього відео на підтримку України)

Метью МакКонахі

У рідному місті американського актора минулого року відбулась стрілянина, унаслідок якої постраждала значна кількість людей. Тоді він разом з дружиною прийняв рішення одразу повернутися додому, аби підтримати сім’ї жертв. Постраждалі та їхні рідні розповіли, що хотіли б жити у вільній та безпечній країні. Рішенням цього стала реформа зброї. Завдяки Метью МакКонахі ці зміни все ж таки внесли.

Квінта Брансон

Її важливою метою стало об’єднати людей різного покоління за допомогою гумору. Брансон створила проєкт, який зміг сподобатись усім незалежно від віку та згуртувати зовсім різних людей довкола чогось одного.

Дженніфер Хадсон

Співачка та акторка створила щось, до чого могла б долучитися будь-яка людина незалежно від свого походження чи статків. Цим дітищем стало її шоу для простих людей.

Сама Хадсон стала наймолодшою жінкою, що отримала такі престижні премії та нагороди, як “Еммі”, “Ґреммі”, “Тоні” і “Оскар”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини