Рубрики: Новини

Сергій Жадан міцно притиснув до себе Христину Соловій, довівши, що Святослав Вакарчук — йому не конкурент

Чутки про роман Сергія Жадана і Христини Соловій продовжують набувати популярності. Знаменитості вкотре змусили своїх прихильників замислитися, чи правда, що артисти разом.

Чутки про роман Сергія Жадана та Христини Соловій розішлися мережею за лічені години. Зірок запідозрили у стосунках ще навесні цього року, а згодом їх таємно зняли під час прогулянки Києвом. Трималися артисти за руку та виглядали дуже мило. Напередодні ж стало відомо, що поет також розійшовся зі своєю дружиною.

Христину Соловій та Сергія Жадана заскочили на таємному побаченні в столиці

А нещодавно, під час одного з виступів, пара зірок ніжно обіймалася на сцені. Відео миттєво розлетілося мережею, зібравши купу коментарів. Ну неможливо налюбуватися тим, як ніжно митець притиснув до себе співачку.

“Як-то кажуть: напівдоторком, напівнатяком”, — пише автор публікації.

Сергій Жадан міцно притиснув до себе Христину Соловій

У ТікТоку люди просто шаленіють та не перестають коментувати кадри. Люди діляться такими думками:

  • “Так от через що квитки по 900 грн коштували”
  • “Це виглядає гарно лиш тоді, якщо вони пара, а так щось труться на сцені як ті…”
  • “Не заздріть”
  • “Гірко! Це любов”

Офіційно знаменитості не говорили, у яких нині перебувають стосунках і чи дійсно вони вже асоціюють себе, як пара. Відомо, що раніше Христину підозрювали у романі зі Святославом Вакарчуком, адже він майже одразу після зустрічі з Соловій почав з нею співпрацювати, допомагаючи стати на ноги, як артистці. Втім, плітки було розвіяно, а молода зірка згодом продовжила свій творчий шлях без лідера гурту “Океан Ельзи”.

Щодо Сергія Жадана, то у нього завжди було насичене особисте життя. Окрім того, що йому завжди приписували тонну коханок, офіційно поет був одружений двічі. Першою його обраницею стала режисерка харківського театру, а наступна — співробітниця популярного видання.

Поділитися