Рубрики: Новини

“Наполегливо набридали”: співачка Оля Полякова розповіла, як та за що їй підпалили квартиру у 90-х

Зірка української сцени Оля Полякова відверто розповіла про те, як та за що їй підпалили квартиру у лихі 90-ті. Історія заслуговує уваги кожного.

Українська співачка Оля Полякова вже майже 20 років будує стосунки з Вадимом Буряковським. Пара познайомилася на початку зіркової карʼєри Олі Полякової і до нині в їхній стосунках багато позитиву та романтики. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала цікаві подробиці з життя Олі Полякової до зустрічі з Буряковським.

Як виявилося, Олі одного разу підпалив квартиру нахабний залицяльник. Ні для кого не секрет, що в девʼяностих було дуже багато бандитів, які не могли похизуватися добросовісністю. Оля часто використовувала свою красу та шарм для того, щоб лаконічно втекти від бандитів, які частенько її переслідували. В ці часи вона проживала у Вінниці, а там до неї дуже часто хтось чіплявся.

“У Вінниці завжди до мене хтось чіплявся. Усі ці брателі завжди чогось хотіли, набридали”, – каже Полякова.

Оля Полякова розповіла про підпал своєї квартири

Одного разу майбутня зірка все ж погодилася на стосунки з одним з таких бандитів, але за деяких час прийняла рішення розірвати ці стосунки. Обранцю це не дуже сподобалося, тому він навів на неї своїх “дружків”, які напали на неї та підпалили квартиру. Після такого не дуже дружнього візиту, зірка провела у лікарні близько трьох місяців.

Той період Оля Полякова називає одним з найгірших періодів свого життя. Зараз зірка спокійно про це говорить, бо це залишилося в минулому, але тоді вона не могла згадувати цю ситуацію стримувавши сльози. На щастя, зараз таких ситуацій в житті Полякової немає і, сподіваємося, що не буде. Вадим Буряковський дуже добрий та порядний чоловік, який не стане піднімати руку на кохану жінку.

Поділитися