Рубрики: Новини

20 тисяч гривень недостатньо: Андрій Бєдняков розповів, скільки заробляє і витрачає на місяць зараз

Ведучий Андрій Бєдняков вперше розповів, як зараз живе та скільки витрачає для того, щоб проживати гідно та у комфорті. Дізнайтеся все про життя зірки.

Зірка проєкту “Орел та Решка”, Андрій Бєдняков, дав відверте інтерв’ю, де розповів про подробиці свого життя. За його словами, він майже не заробляє зараз, але на місяць йому потрібно не менше 20 тисяч гривень. Живе відомий чоловік нині у київській квартирі, а на бензин намагається не витрачати. Ведучий зізнався також, що він тепер 70% прибутку віддає на ЗСУ.

За словами шоумена він також не може дозволити собі розваги. Навіть в Одесу цього року не їде, адже ця поїздка може потягнути на чималі витрати, адже там нині проводяться концерти і можна відвідувати клуби.

Не пощастило колезі Лесі Нікітюк з майном у Маріуполі. Виявляється, одну з квартир, яка належала його сестрі вже зруйновано. Окупанти знесли будинок, де раніше жила жінка. Сам Андрій не переживає, що хтось може заселитися у його колишнє житло. Долею нерухомості намагається не цікавитися, адже тема для нього дуже болючою. Він переживає, що не зможе дістати фото у пам’ять про дитинство та батьків, маленькі дрібнички, які нагадують про родину…

Андрій Бєдняков розповів про свій місячний бюджет

До речі, під час наступу на Маріуполь, Бєдняков втратив свою маму. Жінка хворіла і не могла полишити місто, яке швидко захоплювали росіяни. Вона неначе передчувала лихо і навіть сказала своїй сиділці, що настав кінець. Літній пані довелося мешкати у холодній квартирі, де температура сягала не вище +3 градусів. Це був великий удар по її немолодому здоров’ю.

Нагадаємо, що минулого року у знаменитості була не лише втрата, а й поповнення у родині. Малюк у родині Андрія з’явився на світ у жовтні 2022-го року.

Поділитися