Рубрики: Новини

ONUKA вдруге стала мамою: Наталія Жижченко народила старшому сину маленьку сестричку й показала перші фото

Відома українська співачка та фронтвумен гурту ONUKA народила вдруге. Знаменитість стала мамою донечки та показала перші кадри з новонародженою дитиною

Українська співачка Ната Жижченко здобула популярність завдяки своїй творчій діяльності у складі гурту ONUKA. Пісні, які артистка записала спільно зі своїми колегами, прославились цікавим звучанням і новаторською концепцією. Разом з тим, зірка встигле не лише побудувати успішну кар’єру, але й створити щасливу родину. Зі своїм чоловіком, продюсером Євгеном Філатовим, артистка виховує спільного сина.

Тепер у зірковій сім’ї стало на одного члена родини більше. Нещодавно фронтвумен гурту ONUKA стала мамою вдруге та народила донечку. Про це знаменитість повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Артистка опублікувала фотографію з пологового будинку та розчулила своїх шанувальників, друзів і колег.

В особистому блозі відома українська співачка Ната Жижченко розмістила нову публікацію, в якій повідомила стать і навіть ім’я своєї новонародженої донечки. Знаменитість показала першу фотографію з донечкою – на чуттєвому кадрі новоспечені батьки тримали свою дитину за її маленьку руку. Фронтвумен гурту ONUKA повідомила, що вони з чоловіком назвали доньку Ліною.

Ната Жижченко з гурту ONUKA вдруге стала мамою та показала фото з донькою

У коментарях до нової публікації відомої української співачки її друзі, шанувальники та колеги залишили чимало коментарів із привітаннями. Так, користувачі мережі привітали зіркове подружжя з народженням другої дитини та побажали і батькам, і їхній новонародженій донечці здоров’я та мирного неба.

Нагадаємо, що у зірковій родині Наталії Жижченко та Євгена Філатова вже є старший син Олександр. Знаменитості вперше стали батьками два роки тому, а тепер у сім’ї з’явилась ще й молодша донька Ліна. До слова, фронтвумен гурту ONUKA після пологів ще не розповідала, як себе почуває.

Поділитися