Рубрики: Новини

“Втік і забрав гаманець”: Нікітюк відповіла на чутки про стосунки з чоловіком, який кинув її після 24 лютого

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк прокоментувала чутки про таємні стосунки та важке розставання з бойфрендом. Зірка зізналась, що не може й далі мовчати

Нещодавно мережу сколихнули чутки про те, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк мала таємні стосунки з чоловіком, який допоміг їй просунутись кар’єрними сходами. Про це заявив зірковий блогер і пліткар Богдан Беспалов, який додав, що після початку повномасштабної війни чоловік ведучої пішов від неї, аби переїхати жити за кордон. Тоді блогер зазначив, що Нікітюк довго перебувала в депресії через важкий розрив із коханим – за словами Беспалова, коханим зірки був чи то продюсер, чи то оператор.

Головна героїня цих чуток вирішила не мовчати та прокоментувати поголос, який здивував усіх її шанувальників. Так, гуморна Леся Нікітюк не змогла втриматись і не пожартувати на тему поголосу, автором якого став Беспалов. Знаменитість зазначила, що й сама досі не знає, з ким саме зустрічалась, з оператором чи продюсером, але розставання і дійсно було важким.

“Проштовхував мене скрізь, куди тільки міг. Але почалося повномасштабне вторгнення і з першою ранковою сиреною він втік. Забрав мій гаманець, ікони та авокадо… Не вірте чуткам”, – жартома порадила своїм шанувальникам Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк пожартувала на тему своїх таємних стосунків із продюсером

Зірка не стала зраджувати свій репертуар і відреагувала на брудні чутки й спроби зробити на своєму імені піар із гумором. Таким чином Леся Нікітюк спростувала чутки про те, що довгий час перебувала у стосунках із чоловіком, який кинув її за першої нагоди. Втім, знаменитість не розповіла про те, що насправді відбувається в її житті.

Слід зазначити, що відома українська телеведуча завжди приховувала своє особисте життя. Знаменитість керувалась і продовжує керуватись позицією, що щастя любить тишу. Саме тому шанувальники блогерки та зірки українського телебачення не знають майже нічого про романтичний фронт її життя.

Поділитися