Рубрики: Новини

“Викликали поліцію”: Злата Огнєвіч розповіла про своїх сусідів, які не дають їй спокійно жити

Не завжди життя знаменитостей може бути спокійним та без каверзних ситуацій. Златі Огнєвіч, до прикладу, не дуже пощастило з сусідами, які зажають їй своїми вибриками.

Медійні люди часто потрапляють у неприємні ситуації зі своїми прихильниками чи перехожими на вулиці. Часто незнайомі люди не знають про створення особистих кордонів та як і коли доречно проявляти увагу до свого кумира. Також існують ситуації та люди, з якими може зустрітися абсолютно кожен з нас – божевільні сусіди. З сусідами, нажаль, дуже не пощастило саме Златі Огнєвіч, яка не перестає на них скаржитися.

Зірка розповідає, що зараз вони затіяли в своїй квартирі ремонт, тому звуки будівельних приладів для неї замість будильника. Через це не дуже добре спати або займатися власними справами.

“Тепер це мій будильник, плейлист, подкаст тощо. Люди живуть життя, роблять ремонт. Значить, все буде добре”,  – каже співачка в Мережі.

Злата Огнєвіч поскаржилася на своїх сусідів

Крім цього, Огнєвіч додає, що це саме ті сусіди, які одного разу викликали на неї поліцію через те, що вона співала у себе вдома і їх дуже дратував “зайвий шум”, і, схоже, вони абсолютно незважають на те, що зараз самі створюють дискомфорт не лише Златі, але й всім іншим сусідам, які знаходяться поряд.

«Це роблять ці сусіди, які викликали на мене поліцію, а зараз самі порушують графік ремонту і шуму. Такі справи», – додає співачка.

Крім надокучливих сусідів, Злату знову переслідують шанувальники. Зовсім нещодавно зірка розповіла про це в Мережі і звернулася до одного з них. Коли Злата поверталася з-за кордону, то отримала повідомлення від охоронника ЖК, в якому проживає, що невідомий хлопець приносить їй додому квіти і хоче попросити про зустріч. Оскільки, на вигляд хлопець досить даекватний, Злата через сторіз попросила так більше не робити.

Поділитися