Рубрики: Новини

Фіналіст “Холостячки-1” став батьком: як виглядає ймовірна дружина Олексія Тригубенка, яка народила йому сина

Відомий український бізнесмен, який свого часу був учасником і фіналістом проєкту "Холостячка-1", нещодавно став батьком. У мережі показали ймовірну дружину знаменитості

Олексій Тригубенко, відомий український бізнесмен, який взяв участь у першому сезоні “Холостячки”, нещодавно повідомив, що став батьком. Знаменитість дуже приголомшив своїх шанувальників, адже раніше він не розповідав багато про особисте життя, не повідомляв про вагітність коханої та й подробиці стосунків із дівчиною залишав у таємниці. Хай там як, але тепер Олексій Тригубенко – щасливий батько сина.

Про це знаменитість повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, додавши фотографію з новонародженим малюком. Знаменитість виглядав особливо щасливим, але, як зізнався нещодавно, він і досі не може повірити, що став татом. Тригубенко поділився, що таке покликання виявилось для нього дуже цікавим, але він не може усвідомити, що набув нового статусу.

Останнім часом Олексій Тригубенко не розповідав багато про своє особисте життя, втім у випуску шоу “Як ти?” з Григорієм Решетніком чоловік повідомив, що перебуває у стосунках. У червні минулого року фіналіст “Холостячки-1” показав свою дівчину Аліну, з якою його розділила повномасштабна війна. Після 24 лютого 2022 року дівчина Тригубенка переїхала за кордон. Утім, тоді чоловік розповів, що найбільше мріє про те, щоб його кохана повернулась в Україну й вони створили родину. Стверджувати, що дитину Тригубенку народила саме його дівчина, важко, втім наразі Аліна – єдина, на кого падають здогадки фанатів.

Як виглядає ймовірна дружина Олексія Тригубенка, яка народила йому сина

Зазначимо, що нещодавно Олексій Тригубенко розповідав про свої емоції від батьківства. Знаменитість поділився, що тепер розуміє всі переживання батьків, які раніше здавались для нього не такими важливими. Чоловік повідомив, що відчуває велику відповідальність, яка впала на нього після появи малюка.

Крім того, новоспечений батько розповів, що поєднує догляд за дитиною з роботою. Знаменитість розповів, що пошкодував, що не скасував робочі зустрічі та плани, адже на тлі останніх радісних подій він почувається абсолютно виснаженим. Разом з тим, додав Тригубенко, тепер йому слід вчитись розставляти пріоритети правильно.

Поділитися