Рубрики: Новини

Дорофєєва розпрощалась з минулим і “вискочила” за Кацуріна: готується вбратись у білу сукню і змінити прізвище

Відома українська співачка Надя Дорофєєва разом зі своїм бойфрендом наштовхнула шанувальників на нову хвилю чуток і підозр. Знаменитість помітили у ЦНАПі з її коханим

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, довгий час перебувала у шлюбі з Володимиром Дантесом. Втім, навесні 2022 року зіркова пара повідомила про розлучення. Пізніше у мережі з’явились перші чутки про стосунки співачки та її колись найкращого друга Михайла Кацуріна. Зрештою поголос підтвердився та виявилось, що Дорофєєва і дійсно зустрічається зі столичним ресторатором і блогером.

З часом новоспечена парочка вирішила жити разом, а до сьогодні вони настільки зблизились, що багато шанувальників навіть приписують їм таємне одруження. Зокрема, причинами для розповсюдження таких чуток є і те, що нещодавно закоханих помітили в одному з відділів ЦНАПу у Києві. Там Дорофєєва та Кацурін підписували невідомі папери.

Фото зіркової пари на своїй сторінці в Інстаграмі розмістив відомий український ведучий Слава Соломка. Знаменитість жартівливо припустив, що можуть Дорофєєва та Кацурін робити у закладі. За словами ведучого, було два варіанти – одруження або оформлення субсидії. Хай там як, але таке фото неабияк розбурхало уяву шанувальників – і всі почали ледве не вітати закохану пару з одруженням.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін заявились у столичний відділ ЦНАПу

Втім, як з’ясувалось пізніше, ні один із варіантів Слави Соломки не виявився правильним. Пізніше зірковий журналіст Слава Дьомін розповів, що насправді Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін на фото, яке було опубліковано у мережі, не розписувались. Знаменитість повідомив, що у той день відома українська співачка змінювала прописку – артистка “виписалась” з будинку, в якому жила зі своїм колишнім чоловіком Володимиром Дантесом.

Поділитися