Рубрики: Новини

Впала на ліжко від ляпаса: співачка Христина Соловій розповіла про ревнощі у колишніх стосунках

Українська співачка Христина Соловій зізналася в тому, що у колишніх стосунках її коханий не дуже добре до неї ставився і підіймав на неї руку.

Христина Соловій, як відомо, вже тривалий час перебуває у стосунках з Сергієм Жаданом. Хоч пара не афішує свої стосунки, але їх вже неодноразово бачили разом в парку за ручку, на премʼєрі нового книги Жадана, а також прихильники мали змогу побачити їх в обіймах один одного під час спільного концерту.

Схоже, ні Христина, ні Сергій не хочуть говорити про свої стосунки, щоб ніхто не порушив їхнє щастя, але у самої співачки не завжди було щастя в особистому житті. Про це Христина розповіла під час відвертої розмови на шоу “Ебаут”, куди її запросили, щоб поспілкуватися про ревнощі.

Христина Соловій розповіла, як отримала ляпаса у стосунках з колишнім

Співачка каже, що все її життя вона живе з ревнощами, але сама вона не дуже ревнива. На думку Соловій у стосунках повинна бути можливість фліртувати з іншими людьми лише для того, щоб сподобатися всім. Зірка називає це частиною професії. Вона й справді хоче справити на кожного гарне враження, тому частенько можна побачити невимушений флірт під час спілкування з будь-якими людьми.

Одного разу, під час своїх стосунків, Христина разом з екс-коханим вирішили відвідати вечірку і там проводилися ще якісь зйомки. У Христини вирішили взяти коментар стосовного нового альбому того музиканта, аж раптом до неї підбігає саме той музикант і сильно без попередження цілує її в губи, а Христина не встигла на це зреагувати.

“Ми з хлопцем по дорозі додому розбирали цю ситуацію і основний агрумент був, що: “Там було десятки дівчат, але він не дозволив собі такого до жодної з них, а ти себе поводила так, що з тобою можна це зробити”. Я починаю кричати, доказувати щось і розумію, що я падаю на ліжко від такої нормальної плюхи. Найцікавіше, що я йому це пробачила”, – розповіла Христина.

Співачка зізналася, що змогла розлучитися лише тільки тоді, коли зустріла іншого хлопця, який не так сильно її ревнував.

Поділитися