Рубрики: Новини

“Несерйозні речі”: продюсер Полякової Михайло Ясинський прокоментував поведінку Каменських

Українська співачка Настя Каменських після свого невдалого інтервʼю зібрала велику кількість негативних коментарів. Своє слово вирішив сказати зірковий продюсер Михайло Ясинський.

Настя Каменських вирішила завітати на інтерв’ю до Маші Єфросиніної та поговорити про те, що її турбує вже не перший місяць. Зірки поспілкувалися про творчість, моральний стан під час повномасштабного вторгнення, а також Маша не забула розпитати Анастасію про вчинки її зіркового чоловіка.

Прихильники помітили, що Каменських впродовж всього інтервʼю поводила себе дуже дивно і дуже добре грала свою роль нещасної жінки. У коментарях зірку почали звинувачувати у тому, що вона прийшла на розмову до телеведучої лише для того, щоб зайвий раз викликали жалість до своєї персони та показати, що їй і справді дуже складно, але користувачі Мережі в це не повірили.

Михайло Ясинський прокоментував поведінку Каменських

Не залишились осторонь й представники українського шоубізнесу. Продюсер Ольги Полякової Михайло Ясинський зізнався, що Насті варто переглянути свої висловлювання стосовно виступів російською мовою за кордоном і дійти до висновку, що так не повинно бути.

“Настя каже несерйозні речі. Треба просто прожити цей момент і зрозуміти, що ця думка була хибною”, – каже продюсер.

Михайло Ясинський прокоментував поведінку Каменських

Мова йде про те, що Каменських зізналася, що вона не виступатиме в Україні з піснями російською мовою, але за кордоном вона собі це може дозволити. Судячи з емоцій під час відповіді, зірка й справді вважає, що в цьому немає нічого забороненого.

Крім цього, Михайло зауважив, що Каменських впродовж всього інтервʼю була поділена на декілька частин: зараз вона плаче, за хвилину починає сміятися і в цьому всьому спектаклі втрачається справжня щирість співачки. Це говорить про не дуже хороший та тривожний стан української зірки.

Поділитися