Рубрики: Новини

Олександр Еллерт покинув Ксенію Мішину з дитиною та поїхав закордон: що стало приводом для розриву і переїзду

Український комік Олександр Еллерт покинув країну і не повернувся донині. Пропонуємо вам з'ясувати причини такого рішення, прийнятого актором.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Відомий комік перебував у Києві, коли почалося повномасштабне вторгнення. Виявляється, колишній Ксенії Мішиної допоміг їй та її синові дістатися до Західної України.
Зірка “Кріпосної” тоді зізналася фанатам:

“Усі мої проблеми відійшли на другий план, і життя змінилося в одну мить.”

На курорті колишня пара та їхні друзі зняли зручний будинок і деякий час жили в ньому разом. Після цих подій до Олександра значно зросла кількість запитань про стосунки із Ксенією. На що комік дав коментар:

“Ми не говорили про це, ми просто були разом”.

Однак через кілька тижнів ситуація кардинально змінилася. Ксенія зібрала свої речі та поїхала на 2.5 місяці у Бельгію, забравши сина Платона із собою. Повернувшись до Києва, акторка сказала, що гадки не має, де перебуває Олександр. Крім цього, попросила більше ніколи не зв’язувати її ім’я з Олександром Еллертом.

Олександр Еллерт покинув країну та донині не повернувся

Тож куди зник колишній “кварталівець”?
Виявляється, що Олександр Еллерт зараз перебуває у США. Користувачі соціальних мереж палко намагалися з’ясувати, яким чином комік покинув Україну, але отримали лише розпливчасті відповіді.

Цікавим фактом є те, що Еллерт причиною свого від’їзду називає участь у концерті українських артистів до Дня Незалежності-2022. Але після його проведення, артист так і не повернувся до України.

На сьогоднішній день, Олександр Еллерт проводить благодійні заходи та збори у США для українських військових. Також артист не забуває донатити для ЗСУ та, як завжди, продовжує піднімати настрій своїми позитивними жартами.

 

 

Поділитися