Рубрики: Новини

“Приїдемо разом до України”: щаслива Камалія возз’єдналася з чоловіком та показала милі кадри з Захуром

Розлучення Камалії досі жваво обговорюється у мережі. На тлі чуток та різних здогадок своїх прихильників, співачка підігріла цікавість до теми, натякнувши про возз'єднання з коханим.

Співачка Камалія у квітні цього року заявила, що після майже 20 років спільного життя вона йде від Захура. За її словами вона з чоловіком протягом тривалого часу намагалася врятувати стосунки, але все марно.

Артистка демонструвала дуже екологічне ставлення до колишнього, публічно заявивши, що спілкуватися з ним не перестане, адже вони разом мають виховати двох донечок. Проте, згодом зірка ну дуже часто стала проводити час з Мохаммадом. То він її супроводжував на світських заходах, то разом з обраницею їздив на шкільну виставу. Нині все стає ще більш цікаво.

Нещодавно селебріті полетіла до Лондону зустріти свято останнього дзвоника разом з Арабеллою та Мірабеллою. Звісно, на події був батько родини. Він активно позував з рідними, а сама Камалія пообіцяла, що скоро всі разом приїдуть на Батьківщину, в Україну:

“Лондон. Батьківський день і останній день навчання в школах Британії. Попереду літні канікули. Ура! Дівчатка дуже мріють поїхати в Україну”

Проте, і це ще не все. Співачка вирішила поділитися з прихильниками новим фото з Мохаммадом. Публікацію доповнила тим, що пригадала дату річниці знайомства з Захуром, яке відбулося у 2023-му році. Своїх діток зірка назвала чудовим результатом своєї зустрічі з коханим.

Камалія натякнула, що з Захуром розлучатися не буде

У коментарях підписники обурилися та висловилися, що вважають розлучення липовим і питають Камалію, навіщо було розповідати про розрив шлюбу. Прихильникам не віриться, що дійсно така гармонійна пара, зразкова родина могла так просто розійтися. Сама ж селебріті утримується від будь-яких коментарів стосовно особистого життя.

Поділитися