Рубрики: Новини

Полякова подає до суду на ЗМІ, а Білик його вже виграла: резонансні випадки, коли зірки перемогли жовту пресу

Співачка Оля Полякова заявила, що подасть до суду за статтю про свою дочку, а Ірина Білик показала, як треба боротися до кінця. Дізнайтеся, хто з наших зірок добився справедливості за допомогою букви закону.

Чимало новин ми чули від закордонних ЗМІ про те, як всесвітньо відомі зірки подають до суду через неправдиву статтю, “злиті” фото у мережу та як за допомогою букви закону боролися з жовтою пресою. Одним з яскравих випадків став позов Джонні Деппа проти своєї колишньої дружини, яка хотіла навісити на екс-коханого ярмо злочинця. Справу було виграно і знаменитого виконавця ролі Джека Горобця у “Піратах карибського” було повністю виправдано.

Для Європи і США така практика не є новою. Селебріті часто відстоюють свою репутацію за допомогою інстанцій. А ось в Україні зірок, які не бояться захищати себе за допомогою суду — небагато.

Першопрохідницею, можна сказати, була Ірина Білик у 2013-му році, яку обурила стаття у виданні “Таємниці зірок”. У матеріалі описували у всіх фарбах дорослі розваги поп-діви зі своїми танцюристами, “обсмоктували” її стосунки з жінками і писали багато чого про начебто непристойну поведінку знаменитості. Артистка такого наклепу не пробачила і подала до суду. Особисто була на засіданнях і врешті-решт — тріумфувала, адже довела свою правоту, отримавши спростування від медіа та 20 тисяч гривень у вигляді компенсації.

Ірина Білик виграла судову справу

Стопами популярної білявки пішла і Оля Полякова. Зірка не пробачила виданню “Главред” новини про свою дочку, яку автор назвав “сильно розповнілою”. Суперблондинка заявила, що це бодішеймінг і взагалі пригрозила, що покарає дотичних до всіх слів, які принижують її з дитиною. ЗМІ матеріал видалило.

Оля Полякова подає до суду

Не проти медіа, а проти колишнього позивалася Наталія Могилевська. У 2013-му році зірку обурили слова Олександра Ягольника у мережі. Чоловік ділився своїми думками про вагітність артистки: він раптово повідомив, що селебріті начебто позбулася свого часу дитини. Знаменитість церемонитися не стала, назвавши все брехнею.

Поділитися