Рубрики: Новини

“Це діти дівчини, яку я кохаю”: Дантес у інтерв’ю Маші Єфросиніній розповів про відносини з дітьми Кацуріної

Нове інтерв'ю з Володимиром Дантесом: коротко про ставлення до Наді Дорофеєвої, нові стосунки, творчість та дітей Даші Кацуріної. Пропонуємо дізнатися більше подробиць.

Маша Єфросиніна опублікувала у мережу нове інтерв’ю, головним героєм якого є Володимир Дантес. Співак розповів про свою волонтерську діяльність, зокрема про поїздки у Донеччину. Не обійшлося і без теми особистого життя коміка.

Володимир Дантес у інтерв’ю розповів про своє ставлення до дітей

Дантес зізнався у тому, що щиро вважає, що діти підіймають бажання заробляти. Комік влучно пожартував про постійні витрати на дитячій садок, школу та харчування дітлахів, які за його словами, їдять немало. Але згодом український співак висловив повагу до людей, які мають дітей та усвідомлено ставляться до цього:

“Це супер важко та супер круто”

Володимир Дантес поділився думками стосовно батьківства, зокрема тим, що він повинен пам’ятати, що у дітей Даші є свій батько, який має право їх виховувати.

Володимир Дантес поважає людей із дітьми

У інтерв’ю глядачам продемонстрували відео, де цілком чітко видно відносини між Дантесом та маленьким Іваном. Їх можна стовідсотково назвати абсолютно дружніми та “зі своїми приколами”.

Володимир зізнався, що вони весело проводять час удвох, грають у поліцейських та у часи від’їздів надсилають один одному смішні відеоповідомлення, де обидва кривляються на камеру.

На питання Маші Єфросиніної про те, як артист ставиться до дітей від іншого чоловіка, Володимир Дантес чітко дав зрозуміти свою позицію:

“Це перш за все діти дівчини, яку я кохаю.”

Володимир Дантес про стосунки із дітьми Даші Кацуріної

Також співак дав коментар стосовно таємного весілля його екс-дружини Наді Дорофеєвої та Міши Кацуріна:

“Ми знали про нього(весілля)”

До того ж, зі слів артиста, ні він, ні Даша не були запрошені на урочисту подію.

Поділитися