Рубрики: Новини

Даша Астаф’єва заявила, що розчарована поведінкою Лободи та Потапа з Настею Каменських: “Це все так низько”

Відома українська співачка Даша Астаф'єва розповіла про своє ставлення до колег. Знаменитість зізналась, що після 24 лютого минулого року вона змінила думку про деяких артистів

Даша Астаф’єва, відома українська співачка, у нещодавньому інтерв’ю для журналістки Гончарової висловилась про своє ставлення до деяких колег. Артистка завжди славилась умінням чітко та без вагань озвучити свою думку, тому тепер також не стала приховувати те, що хоче сказати іншим. Так, Астаф’єва заявила, що не розуміє багатьох дій Лободи, Потапа та Насті Каменських. За словами зірки, кожен має право на помилку, втім її потрібно вміти визнавати та виправляти.

Співачка пригадала нещодавній конфлікт, який відбувся з Лободою у Харкові. Тоді на вуличний виступ артистки прийшла дівчина-підліток із плакатом, в якому зазначається, що харків’яни не бажають бачити співачку у своєму місті. Тоді співачка поводила себе доволі зухвало стосовно гості свого концерту, тому у мережі вибухнув скандал.

Даша Астаф’єва заявила, що незадоволена поведінкою Лободи та Потапа з Каменських

Даша Астаф’єва висловилась про поведінку артистки та ситуацію загалом. Знаменитість назвала такий піар-хід Світлани Лободи “насильницьким виступом”. Ба більше, додала артистка, після публічного осуду своєї колеги вона почала стикатись із хейтом у соціальних мережах. Утім, кожен коментар був майже однаковим, зі схожим текстом.

“Я не розумію, що краще: ракети, які летять… чи оці насильницькі виступи. І ця дитина потім давала інтерв’ю і казала: “Ніхто мене не запросив [на концерт Лободи], мені не давали навіть стояти там, мені прийшлось стати на свій рюкзак”… Це все так низько”, – прокоментувала Даша Астаф’єва.

Висловилась знаменитість і про поведінку відомого українського репера Потапа. Згадуючи нове інтерв’ю Каменських для Єфросиніної, зірка, зокрема, прокоментувала скандальний трек її чоловіка. У пісні “Волонтер” Потап знецінив представниць жіночої статі у такій важливій для сьогодення сфері. Астаф’єва зазначила, що кожна людина може помилитись, втім потрібно вміти вчасно визнати помилку та виправити її.

Поділитися