Репяхова розповіла про неідеальне подружнє життя: син не говорить, а Віктор Павлік потрапив у руки медиків

Знов на сполох б'є дружина Віктора Павліка. Тривожні та досить сумні новини сповіщає своїм підписникам Катерина Репяхова, розповідаючи про проблеми зі здоров'ям чоловіка і сина

Зовсім недавно, у червні цього року блогерка засмутила прихильників повідомленням про те, що у співака сталися проблеми із серцем. Зовсім нещодавно Репяхова сповістила, що недуга знову дає про себе знати і тому спеціалісти радять зробити заміну серцевого клапана Павліка, який перестав працювати певною мірою, на штучний. Вірогідно, відкладати оперативне втручання не варто, тому дружина співака попередньо повідомила, що проведуть в осені цього року.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік святкують річницю
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Звісно, у Віктора та його родини попереду нелегкі часи, які вимагатимуть від усіх віддачі сил, але Катерина сповнена віри, що у коханого все буде добре. Таке вона має відчуття, що операція пройде добре і Павлік буде жити повноцінним життям, яким живуть його однолітки – такі ж 57 річні чоловіки, які не мають проблем з серцем. Більше того, зі слів блогерки, як тільки Віктор Франкович одужає, вони народять дівчинку.

“Все в нього буде добре. Він переживе ще всіх нас. І в нас ще буде донечка. Не вірю в погане!” — відчайдушно пише Катерина.

Катерина Репяхова розповіла про здоровʼя Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла про здоровʼя Віктора Павліка

Оптимізм цієї молодої популярної жінки, її прагнення боротися за чоловіка та дитину викликає повагу.

Річ у тому, що її та Павліка син, як зізнавалася Катя у соцмережі, якось не вправно ходить і на свій вік майже не розмовляє. Стривожена Катерина зверталася до українських лікарів, але результатом обстежень та їхніми дорогими призначеннями та ліками вона не була задоволена. Тому здоров’ям дитини родині теж доведеться серйозно займатися та звертатися у якусь закордонну клініку.

Нагадаємо, що син Віктора і Каті народився у 2021-му році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини