Рубрики: Новини

“Не рахуйте чужі гроші”: Лілія Ребрик відповіла на критику через розкішний відпочинок в Туреччині

Українська телеведуча Лілія Ребрик зараз знаходиться на відпочинку в Туреччині, за що натрапила на критику. Прихильникам не подобається, що зірка може дозволити собі відпочинок.

В умовах повномасштабного вторгнення велика частина українців не може виїхати за кордон для відпочинку, а також більшість вважають, що це зараз зовсім не на часі навіть в межах нашої країни. Прихильники українських зірок все активніше критикують своїх кумирів за відпочинок в Україні чи за кордоном, але артисти реагують на їхні висловлювання спокійно.

Відома українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик не стала винятком і вирішила полетіти до Туреччини на відпочинок зі своїми батьками. Відповідні фотографії можна побачити на сторінці у соціальних Мережах. Щаслива зірка не помічає годин, які проводить з родиною і їй дуже подобається мила родинна атмосфера під час відпочинку.

Лілію Ребрик розкритикували за відпочинок в Туреччині

У коментарях українці не оцінили такої розкоші під час повномасштабного вторгнення. Ребрик почали дорікати, що вона показує безтурботне життя в той час, як на фронті гинуть десятки українських захисників і така демонстрація власного багатства не дуже добре впливає на стан інших людей. Лілія знайшла, що відповісти.

“Не рахуйте чужі гроші та не засуджуйте інших людей. Ви ніколи не знаєте, що ховається за посмішками, просто живіть власне життя. Ловіть момент, бо життя коротке для того, щоб відкладати його на завтра”, – каже телеведуча.

Лілія Ребрик показала фото з відпочинку

До слова, Лілія поїхала на відпочинок з батьками та дітьми, а її коханий залишився вдома, в Україні. Після відпочинку зірка планує повернутися в Україну і продовжить займатися звичними для неї справами: робота, благодійність, родина таке інше. Головною мрією та ціллю для Ребрик залишається перемога України.

Поділитися