Донька Ані Лорак поїхала на відпочинок з мачухою: як виглядає нова молода дружина Мурата Налчаджиоглу

Відомий бізнесмен Мурат Налчаджиоглу нещодавно відгуляв весілля зі своєю нареченою. Як виглядає кохана знаменитості та нова мачуха його доньки Софії від Ані Лорак

Мурат Налчаджиоглу, відомий український бізнесмен турецького походження, не так давно обмінявся обітницями зі своєю коханою дівчиною. Обраницею знаменитості стала українська візажистка Лілія Реус, з якою чоловік до цього зустрічався декілька років. За час їхніх стосунків донька знаменитості від попереднього шлюбу з Ані Лорак встигла порозумітись і зі своєю новою мачухою, і з її донькою, своєю зведеною сестрою.

Разом зіркова родина подорожує різними країнами. На особистій сторінці Мурата Налчаджиоглу в соціальній мережі Інстаграм часто можна побачити фотографії та відео з сімейного відпочинку. Знаменитість не приховує від своїх шанувальників, що його донька чудово ладнає з його молодою дружиною.

Мурат Налчаджиоглу зі своєю молодою дружиною Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу зі своєю молодою дружиною Лілією Реус

Не так давно Мурат Налчаджиоглу офіційно підтвердив стосунки з Лілією Реус, яка вже давно перебувала в статусі його нареченої. Закохані влаштували своє весілля в Конча-Заспі. У симпатичному ресторані, в обмеженому колі близьких людей, зіркова пара обмінялась обітницями. На заході була навіть донька Лілії Реус, втім спільна дитина Мурата та Ані на весілля не приїхала. Можна припустити, що скандально відома мама дівчинки не дозволила своїй дочці їхати до Києва, де триває війна.

Хай там як, але Софія приєдналась до свого батька та мачухи незадовго після їхнього весілля. Молодята Мурат та Лілія вирішили провести час зі своїми дітьми, перш ніж вирушати у медовий місяць. Зіркова родина у повному складі подорожувала різними містами та, судячи з фотографій в Інстаграмі, залишилась задоволена.

Як виглядає дружина Мурата Налчаджиоглу та мачуха його доньки
Як виглядає дружина Мурата Налчаджиоглу та мачуха його доньки

Нагадаємо, що раніше відомий український бізнесмен Мурат Налчаджиоглу десять років жив у шлюбі з артисткою Ані Лорак. Зіркова пара розійшлась через подружні зради – чоловік не зберіг вірності своїй коханій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини