Рубрики: Новини

Більше не дружина екс-депутата: Марічка Падалко вперше розповіла, ким тепер їй приходиться Єгор Соболєв

Відома ведуча Марічка Падалко розповіла про новий етап свого сімейного життя. Що змінилося у подружньому житті зірки та як на це вплинув Єгор Соболєв?

Неймовірна ведуча Марічка Падалко вже тривалий час живе у розлуці зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим. Подружжя, яке разом чимало років, розвела по різних куточках країни повномасштабне вторгнення. Чоловік зірки з самого початку пішов на фронт, звільняв Ірпінь та Київщину, а згодом пішов визволяти й інші землі України. Дикторка чекає повернення свого милого та інколи ділиться новинами про нього.

Марічка Падалко поділилася новинами

Нещодавно зірка розповіла, що саме змінилося у її шлюбі за останній час. Знаменитість приголомшила новиною та розбурхала мережу. Ось, що повідомила селебріті:

“Маю відтепер новий сімейний статус — дружина офіцера”, — написала Марічка, показавши свіже фото свого обранця.

У коментарях прихильники щиро вітають свою кумирку та зазначають, що спочатку не зрозуміли, що вона має на увазі, і приготувалися до найгірших сценаріїв:

  • “Господи, бережи Вашого чоловіка і кожного захисника! Боже! Марічко, Ви неперевершена жінка чоловіка-офіцера”
  • “Щиро дякую Вашому чоловіку і його побратимам за те, що захищають нас.Бережи Боже, Вашу сім’ю і всіх наших захисників і захисниць!!”
  • “Хто б міг подумати про такі віражі долі… Ангела охоронця Вашому чоловіку і усім нашим воїнам”
  • “Боже бережи Єгора і всіх наших захисників. Щиро вітаю вашу родину, знаю чого це варто. Передайте йому подяку. Переможемо

Нагадаємо, що минулого року, коли Єгор Соболєв пішов на фронт, його дружина лишилася у Києві. Марічка продовжувала працювати на улюбленому телеканалі та чекала можливості побачитися з коханим, який тоді брав участь у запеклих боях під Києвом.

Поділитися