Рубрики: Новини

Тіна Кароль розповіла, як її син від Євгена Огіра допомагає нашим захисникам: “Танцює, аби зібрати кошти”

Неймовірна Тіна Кароль продовжує вражати. Зірка розповіла, як долучається до допомоги Україні її син-підліток, який попри те, що проживає за кордоном, росте свідомим громадянином.

Повномасштабне вторгнення зняло з усіх маски. Одні зірки стали до оборони Батьківщини, інші — до допомоги. Є, звісно, і негативні приклади, але зараз не про це.

Співачка Тіна Кароль з перших днів повномасштабного вторгнення зайняла активну позицію: виходила на мітинги, давала благодійні концерти, а згодом почала через свій благодійний фонд допомагати постраждалим від російської окупації. Своїм сином Веніаміном, якого зірка з малих років вчила бути українцем, також може поп-діва пишатися.

Тіна Кароль розповіла, як її син-підліток допомагає ЗСУ

Хлопець, попри свій вік вже їздив до Польщі волонтерити. Він опікувався дітками, які виїхали з України в евакуацію. Втім, є ще один цікавий факт про наступника знаменитості. Артистка розповіла, що у Британії її Веня не сидить без справ і також залучається до того, аби його Батьківщина швидше подолала ворога. Ось, що розповіла селебріті виданню ELLE:

“Він виріс у патріотичному середовищі, відкритим до всього світу і без російського впливу. Веніамін виступає в школі з доповідями про Україну, бере участь у ярмарках і танцює гопака, аби зібрати кошти на потреби наших захисників. “Коли він чує пісню “Україна — це ти”, яку виконує його мама, він відчуває і себе частиною цієї країни. І так було завжди”, — повідала Кароль.

Тіна Кароль розповіла, як її син-підліток допомагає ЗСУ

За словами зірки вона взагалі не тисне на свою дитину. Вона просто змалечку прищеплювала йому свої цінності.

Нагадаємо, що сина Веніаміна Тіна Кароль виховує самотужки. Її чоловіка і тата хлопчика не стало у 2013-му році, а з тих пір знаменитість так і не знайшла собі пару.

Поділитися