Рубрики: Новини

Ніна Матвієнко позмагалася голосом з дочкою Тонею Матвієнко: хто краще співає народний репертуар

Ніна Матвієнко подарувала Україні неймовірний талант і не менш обдаровану дочку, яка вражає вокальними даними. Чи змогла Антоніна перевершити свою маму? Дізнайтеся у матеріалі.

Ніна Матвієнко або, як її ще називають — “Український соловейко”. Вона стала однією з найвизначніших діячок минулого і сьогодення. Свою творчість артистка зосереджувала здебільшого на фольклорі: знаходила старовинні пісні, шукала нові способи, як їх можна презентувати. Завдяки своєму кришталевому голосу співачка прославилася ще до Незалежності України. Цьому навчила і свою дочку Тоню.

Тоня Матвієнко з мамою

Засвітилася її наступниця на проєкті “Голос країни “, де чесно розповіла, що на момент своєї участі у музичному змаганні, професійно співала лише 4 роки, але у цьому побачила свій шлях самореалізації.

Цікаво, що тембр голосу у мами з дочкою дуже схожий, і Матвієнко-молодша не приховує, що їй про це не раз вже казали. Але такі вокальні дані у неї від природи і нічого з цим не поробиш. Починала вона також з маминих пісень і навіть зараз з нею радо виконує композиції дуетом.

“Я дійсно дочка своєї мами. Я від цього нікуди не дінусь”, — розповідала під час участі у “Голосі країни” Тоня Матвієнко.

Ну, а прихильники дружини Арсена Мірзояна вважають, що у дечому вона перевершила свою легендарну неньку, адже у популярної білявки вокальні дані розраховані і на народні, і на естрадні поп-пісні. Артистка може взяти чималу кількість нот.

Крім цього, завдяки харизмі, їй під силу ліричні жіночні образи, які виконавиця вже демонструвала у дуетних роботах зі співаком Романом Скорпіоном. Настільки вжилася в образ, що прихильники навіть подумали, що у зірок є стосунки.

Нагадаємо, що до музики привчають маленьку онучку Ніни Митрофанівни. Дівчинку, до речі назвали на честь своєї знаменитої бабусі.

Поділитися