Рубрики: Новини

Потап після повернення в Україну кардинально змінив імідж і сховався за чорними окулярами: “Волохатий джміль”

Відомий український музикант Олексій Потапенко повернувся до України та вразив змінами іміджу. За місяці життя за кордоном знаменитість став іншим

Олексій Потапенко, відомий український музикант і продюсер, доволі довго перебував за кордоном після свого повернення додому ще минулого року. Користувачі мережі активно намагались з’ясувати, де перебуває Потап, але артист залишався непохитним. Зірка не бажав спілкуватись зі своїми фанами та не так активно вів особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Тепер знаменитість повернувся та потішив шанувальників новинами про те, що знову повернувся в Україну.

На особистій сторінці знаменитості в Інстаграмі з’явились нові кадри, з яких стало зрозуміло, що він вже у Києві. Дорогою додому Олексій Потапенко зупинився біля поля, всіяного соняшниками, аби зробити красиву фотографію. Знаменитість зізнався, за що любить соняшники. Артистові вони подобаються за те, що вони яскраві та є символом сили та родючості української землі.

Слід зазначити, що на опублікованій фотографії видно, що відомий український артист дещо змінився за останній рік. Так, наприклад, тепер Потап полюбляє однотонний темний одяг, а на його шиї красуються чорно-білі буси. Крім того, артист почав носити темні окуляри. Загалом, як і всі українці, співак за часи повномасштабної змінився всередині.

Олексій Потапенко змінив імідж і став носити чорні окуляри

У коментарях до нової фотографії відомого українського артиста його шанувальники подякували своєму кумиру за те, що той підійняв їм настрій. Так, користувачі мережі зазначили, що він опублікував кумедну фотографію, а ось один шанувальник і взагалі побачив на фото не Потапа, а “волохатого джмеля”.

Нагадаємо, що днями знаменитість відвідав українське місто на березі Чорного моря. В Одесу Потап потрапив якраз тоді, коли місто найбільше за часи великої війни потерпало від обстрілів. Пізніше артист поділився фото на тлі одеських багатоповерхівок і побажав кожному одеситу та кожному українцю нарешті відчути спокій і побачите мирне небо над головою.

Поділитися