Рубрики: Новини

Маша Єфросиніна чесно розповіла про проблеми у шлюбі: розмови з чоловіком доводять до мокрих очей і суму

Відома українська ведуча та благодійниця Маша Єфросиніна висловилась про свої стосунки. Виявляється, у шлюбі з Тімуром Хромаєвим у неї все не так добре, як могло здаватись

Маша Єфросиніна давно здобула популярність серед своїх шанувальників. Знаменитість починала працювати на телебаченні, де прославилась завдяки роботі у шоу “Підйом”. Пізніше зірка змінила місце роботи, а тепер і взагалі пішла з телебачення та почала розвивати особистий бренд і випускати нові матеріали на платформі YouTube.

Спершу може здаватись, ніби знаменитість живе ідеальне життя, втім і в неї вистачає проблем. Зокрема, мова йде про стосунки з чоловіком Тімуром Хромаєвим, який нині служить у лавах української армії. Нещодавно зірка зізналась, що їхній шлюб проходить чергове випробування, тому морально їй дуже складно.

Днями Маша Єфросиніна обурилась через постійні прохання шанувальників коментувати ті чи інші скандали в українському суспільстві. Зірка зауважила, що часто її фанати не розуміють, як їй може бути важко, але продовжують тиснути. Так, наприклад, ведуча зазначила, що чи не кожна розмова з чоловіком у неї завершується сльозами, адже вона дуже переживає за чоловіка та його життя.

Маша Єфросиніна висловилась про стосунки зі своїм чоловіком Тімуром Хромаєвим

Ведуча також зазначила, що після початку повномасштабної війни в Україні вона змушена вирішувати неймовірно велику кількість справ, адже чи не всі обов’язки лягли на її плечі. Тімур Хромаєв, чоловік знаменитості, з перших днів пішов до територіальної оборони, тому його зіркова дружина стала для їхніх дітей і матір’ю, і батьком.

У підсумку свого емоційного звернення до шанувальників Маша Єфросиніна зазначила, що людям варто схаменутись, адже з таким ставленням одне до одного неможливо побудувати щасливе та правильне суспільство.

Поділитися