Рубрики: Новини

Слава Камінська вперше показала свого таємничого бойфренда-іноземця на повний зріст: краще не взувати підбори

Відома українська співачка Слава Камінська після 24 лютого переїхала з дітьми жити за кордон, де влаштувала особисте життя та почала стосунки з іноземцем

Слава Камінська, відома українська співачка та колишня солістка гурту “НеАнгели”, після початку повномасштабної війни разом із дітьми вирішила переїхати жити за кордон. Знаменитість вже довгий час перебуває у Нідерландах та Іспанії, постійно подорожуючи різними країнами світу. Так, саме в подорожі зірка зустріла свого нового бойфренда, з яким нині будує стосунки. Зіркова пара не приховує факту свого роману, втім артистка воліє не розкривати ні зовнішності, ні імені свого обранця.

Разом з тим, на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм час від часу з’являються нові фотографії з коханим. Слава Камінська рідко, втім завжди влучно демонструє романтичні стосунки зі своїм бойфрендом. Наприклад, нещодавно артистка опублікувала фотографію з коханим, яку зробила у ліфті.

Це фото виявилось першим за час стосунків зіркової пари, на якому бойфренда Слави Камінської можна побачити на повний зріст. Виявляється, що заморський обранець відомої української артистки майже одного з нею зросту. Втім, цілком імовірно, що злий жарт зіграв цікавий ракурс і той факт, що чоловік сперся на одну ногу, а отже візуально “скоротив” себе.

Слава Камінська вперше показала свого бойфренда іноземця на повний зріст

Слід зазначити, що попри той факт, що Слава Камінська продовжує натякати і на заручини з невідомим чоловіком, і на гармонійні стосунки, показувати його обличчя вона не хоче. Останнім часом в українському шоубізнесі все популярнішим стає приховувати подробиці свого особистого життя. Чимало відомих зірок воліють мовчати про те, з ким будують стосунки.

Нагадаємо, що про роман Слави Камінської стало відомо навесні цьогоріч. У квітні зірка розповіла фанатам, що її серце зайняте чоловіком, з яким вона познайомилась під час відпочинку. Знаменитість раніше розповідала, що вона не хоче наврочити, тому й не розповідає багато про особисте життя.

Поділитися