“Вони загублені і вражені”: Валерій Харчишин розповів, чи спілкується зі своїми родичами з росії

Лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин розповів правду про своє спілкування з родичами в росії. Як каже артист, в цих людей немає свідомості.

З початком повномасштабного вторгнення більша частина зірок українського шоу-бізнесу припинили спілкуватися зі своїми родичами з росії. Справа в тому, що українські зірки намагаються донести до своїх рідних істину всього, що відбувається в Україні, але росіяни все бачать крізь призму вічної пропаганди, яку вони поглинають кожного дня з екранів телевізорів.

До числа зірок, які не спілкуються зі своїми родичами з росії потрапив лідер гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин. Чоловік розповідає, що їхня позиція кардинально відрізняється від тієї, якою вона повинна бути, тому чоловік прийняв рішення обірвати спілкування з цими людьми. Зокрема, його двоюрідна сестра просить маму вимикати телевізор, бо там постійно показують фейкові новини.

Валерій Харчишин розповів про своє ставлення до родичів в росії

Також Валерій розповів про те, що його родичі з росії любили Україну і часто відвідували бабусю в селі, але повномасштабне вторгнення для них не є чимось серйозним, тому Харчишину дуже боляче це усвідомлювати. Сестра Валерія – українка, яка переїхала до росії за часів СРСР, але вирішила жити там і не повертатися назад. Родичі Валерія вільно спілкуються українською мовою, але війна дня них це щось нереально далеке і несвідоме.

“Вони інфіковані пропагандою. Що б я їм не говорив – вони мені не вірять і живуть у власному світі”, – каже артист.

Також відомо, що Валерій не стримав емоцій під час розмови з власним племінником і послав його на три букви, додавши, що хороших росіян не існує і місце їм лише у пеклі. Чоловік розповів, що заблокував всіх своїх родичів з росії і більше ніяк не підтримує з ними звʼязок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини