Рубрики: Новини

“Все життя собі не подобалась”: Тоня Матвієнко зізналася, що робить уколи краси і розповіла про свої комплекси

Відома українська співачка та дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко відверто зізналася про свої комплекси і чому зверталася до косметолога.

Нерідко у людей виникають комплекси через критику від інших людей, або небажання сприймати себе такими, якими ми є. Як не дивно, але українські зірки також комплексують з приводу своєї зовнішності й до числа таких зірок потрапила співачка Тоня Матвієнко. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що її не влаштовує в собі.

Тоня зізнається, що останнім часом набрала зайву вагу і через це почуває себе не дуже впевнено, але співачка намагається виправити цю ситуацію. Спочатку їй було на це абсолютно байдуже через повномасштабне вторгнення, але йде час і потрібно думати не лише про майбутнє своєї країни, але й про своє власне життя.

“Спочатку було все рівно, бо війна. Я ходжу лише на масаж і до косметолога вже років 10”, – розповідає Матвієнко.

Тоня Матвієнко розповіла про свої комплекси

Також артистка каже, що зробила собі уколи краси, але ніколи не робила собі губи. В Тоні вколотий лоб і є ще декілька проведених процедур на обличчі. Все життя жінка вважає себе недостатньо гарною і Тоні дуже хотілося б пропрацювати цю проблему для того, щоб сприймати себе такою, якою вона є, навіть тоді, коли була худенькою і молодою.

“Я собі не подобалась все життя, хоч була худенька і молоденька. Потрібно просто насолоджуватися життям і зупинитися себе не любити. Просто сказати собі, що все класно і все”, – додає артистка.

Зараз Тоня Матвієнко активно працює над сприйняттям себе і своєю зовнішністю. Сподіваємося, що співачка зможе до кінця прийняти себе і не буде думати про те, що в неї є певні недосконалості, які є абсолютно в кожного з нас.

Тоня Матвієнко розповіла про свої комплекси
Поділитися