Рубрики: Новини

“Кен на пенсії”: Володимир Остапчук показав фото у велосипедках зі спортзали і насмішив мережу образом

Відомий ведучий Володимир Остапчук показав фото зі спортивної зали, чим викликав обговорення у мережі. Чому його назвали Кеном і як пожартував шоумен з цього приводу, дізнайтеся у матеріалі.

Володимир Остапчук часто стає об’єктом обговорення через свою впізнаваність та біографію. Фанати стежать не лише за творчістю зірки, а й за особистим життям, яке у ведучого ну дуже насичене. Попри те, що його важко назвати серцеїдом, адже з початку своєї кар’єри він був сімейною людиною, все одно амурних пригод вистачає.

Володимир Остапчук з новою дружиною

З першою дружиною Оленою відомий чоловік розійшовся після 13 років шлюбу. У пари лишилося двійко дітей, які зараз проживають з мамою поза межами України. Розлучення було вельми скандальним, адже шоумен стикався і з хейтом у бік свого рішення полишити малюків, і з проблемами виплат аліментів, і навіть з тим, що у нових умовах йому не завжди вдавалося поспілкуватися з сином та дочкою.

Другою обраницею, з якою Володимир одружився у рік свого розлучення, стала Христина Горняк. Спершу до жінкі прихильники Остапчука ставилися обережно, а ось хейтери дали волю емоціям та виплескували все, що думали про нову обраницю. Бажали їй навіть повторити долю своєї попередниці, і, схоже, зурочили. Не пройшло і 3-х років, як знаменитість полишив свою милу та закрутив роман з юною блогеркою Катериною Полтавською. У селебрітіз все дуже серйозно: вони навіть будуть свій спільний дім зараз.

Так, як ці стосунки нерівні, і 38-річний ведучий зустрічається з 23-х річною дівчиною, йому часто прилітають кпини стосовного чималої різниці у віці. Вові закидають, що поруч з коханою від “молодиться”. Навіть світлини зі спортивної зали підняли на сміх, написавши дуже сумнівний комплімент, який ви можете бачити на скріншоті.

Володимир Остапчук насмішив світлиною

Сам же пан Остапчук поставився до цього із самоіронією, відповіши:

“Перепрошую, але я Кен на пенсії”

Поділитися