Віктор Павлік показав кадри з поїздки столичним метро: чоловік Репяхової не забув, що він з народу

Знаменитий співак Віктор Павлік показав в Інстаграм-сторіз кадри зі столичного метро. Чи правда, що артист пересів на громадський транспорт?

Віктор Павлік завжди був близький до своїх прихильників, але ніхто не уявляв, що настільки. Зірковий чоловік показав кадри з київського метрополітену, у якому, схоже проїхався, ще й послухав свій трек “Ні обіцянок, ні пробачень”. Коментувати, чи дійсно пересів на громадський транспорт, чи ні він не став.

Віктор Павлік показав свою поїздку у столичному метро

Відомо, що чоловік Каті Репяхової — великий поціновувач елітних авто. Як коментувала блогерка, її обранець пів життя їздив на недешевому Land Rover. Були у родині зірки також іномарки Toyota, які знаменитість продав. До речі, його кохана говорила, що був період, коли вони вдвох були без автівок, але це тривало недовго.

До речі, до повномасштабного вторгнення артист кермував транспортом, який в офіційного дилера коштував в районі 1 мільйона гривень. Цікаво, що приблизно у цей же період дружина знаменитості скаржилася на зниження доходів у сім’ї. Вона розповідала, що через карантин не було проведено чимало виступів, а відповідно родинний бюджет значно схуднув. Крім того, виконавець з коханою готувалися стати батьками і займалися покупками речей для свого синочка Михасика.

Віктор Павлік показав свою поїздку у столичному метро

Катерина ж не відстає від Віктора. Вона — досвідчена водійка, яка починала підкорювати дороги на крихітному автомобілі Smart, який згодом вирішила продати та перейти на більш серйозні варіанти. Блогерка планувала взяти не просто гарну машину, а велику і простору, аби возити дитину і свою маму.

Цього року стало відомо, що Катерина Репяхова тепер власниця елітної іномарки, яка коштує в районе 50 тисяч доларів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини