Рубрики: Новини

Репер Потап зізнався, як проводить час із коханою дружиною: Настя Каменських поруч із ним розцвіла

Потап, досвідчений продюсер і репер Олексій Потапенко, несподівано завітав до Одеси, де приємно здивував шанувальників небаченим раніше знімком.

На знімку, який він представив, знялася його кохана дружина Настя Каменських і син-підліток Андрій від попереднього шлюбу. Сімейне “тріо” провело якісний час разом у комфортній оселі Потапа, зібравшись за обіднім столом, разом смакуючи сніданок. Цікаво, що на примітному фото, яке репер оприлюднив, зображений досить незвичайний вираз обличчя його дружини, яка була спіймана під час жування. Чому Потап вибрав саме цей відвертий знімок, щоб поділитися зі своїми шанувальниками, залишається загадкою.

Потап разом із дружиною Настею Каменських та сином Андрієм

Окрім цього знімку, пара поділилася ще декільками. На одному з них – пара з Андрієм позують у машині. Настя одягнена у джинсовий сарафан, а на її обличчі грає щира усмішка. Ми можемо бачити, що пара дійсно щаслива разом, тож фанатам не потрібно переживати через можливе розлучення.

Настя Каменських із Потапом відпочивають у Одесі

Не забувають артисти, як у старі добрі часи, і побігати рано вранці. Усім відомо, що Потап з Настею Каменських раніше намагалися худнути разом, завдяки підтримці один одного та систематичних занять. Біг також входив у перелік їх спільних тренувань.
Тож зараз ми можемо знову спостерігати за спортивною діяльністю подружжя. Підписникам навіть здається, що Настя Каменських почала більше щиро посміхатися та взагалі відчувати позитивні емоції.

Потап показав підписникам, як він з дружиною Настею Каменських бігає зранку

Нагадаємо, що Потап несподівано опинився в Одесі і розповів про свої почуття до останніх ракетних обстрілів міста. Репер розповів, що був знайомий зі звуками вибухів, які були доволі оглушливими.

Поділитися