Рубрики: Новини

Заплакана та змучена акторка серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина потрапила у лікарню: “Я вижила”

Українська акторка Ксенія Мішина не виходила на зв'язок із фанатами один день. Виявляється, що дівчина потрапила у лікарню. Так що ж трапилося із зіркою?

Життя зірок шоу-бізнесу нерідко асоціюється з розкішними подіями, славою та успіхом. Однак, за сяючими фотосесіями і блискучими усмішками на червоних доріжках, ховаються багато хвилюючих моментів, про які публіка не здогадується. Так сталося і з відомою акторкою серіалу “Кріпосна” Ксенією Мішиною, яка нещодавно пережила тяжке отруєння.

Ксенія поділилася у своїх соціальних мережах знімками із лікарні. Вона розповіла, що весь день провела під крапельницями та доглядом лікарів.

Акторка звернулася до них зі скаргами на сильний біль у животі та нудоту. Швидко було діагностоване отруєння, а причина виявилася досить несподіваною – устриці. Як виявилося, акторка замовила цю делікатесну страву, але якість виявилася “не дуже”.

На жаль, устриці, які зазвичай вважаються елегантною та розкішною стравою, не підійшли акторці, і їх споживання спричинило серйозне отруєння. Втім, Ксенія встигла вчасно звернутися за медичною допомогою, і лікарі доклали всіх зусиль, щоб повернути її до здорового самопочуття.

Після лікування та спостереження лікарів стан акторки покращився.

Сама Ксенія Мішина вийшла на зв’язок із підписниками зранку:

“Доброго ранку, Я вижила”.

Ксенія Мішина потрапила у лікарню з отруєнням

Ця історія нагадує нам про те, що навіть у світі блиску та розкіші, зіркам потрібна захист і підтримка. Актори, як і звичайні люди, можуть потрапити в складні життєві ситуації, але важливо знати, що навколо завжди є люди, які готові допомогти.

Також артистка зазначила, щоб її шанувальники були обережними:

“Будьте обережні, друзі, бо лікуватися дорого.”

Ксенія Мішина показала знімки з лікарні
Яка причина отруєння акторки Ксенії Мішиної
Ксенія Мішина порадила підписникам слідкувати за своїм здоров’ям
Поділитися