Рубрики: Новини

Тіна Кароль зізналася, як ставиться син до появи нового тата у родині та сестрички: ревнує маму, як може

Яскрава та неповторна Тіна Кароль досі одинакує, хоч і не раз бувала у центрі уваги чоловіків. Як дивиться її син на те, щоб у мами розвивалося особисте життя і до кого саме її дико ревнує?

Співачка Тіна Кароль вже понад 10 років, як живе без свого коханого чоловіка Євгена Огіра. Кого тільки не приписували поп-діві у чоловіки: і Дана Балана, і навіть олігарха Ігоря Коломойського. Втім, сама виконавиця наважилася говорити про почуття і готовність відкрити серце новому обранцеві лише у 2021-му році. Втім, новин про те, що артистка зустріла своє кохання так і не з’явилося.

Цікаво, що часто у розповідях знаменитості про її особисте життя фігурує син-підліток Веніамін. Раніше Каті Осадчій селебріті вже зізнавалася, що хлопець тривожно сприймає новини про те, що його мама хоче народити йому сестричку. Дуже цікавило його, від кого ж буде майбутня дитина. Ревнощі вже тоді проявлялися.

А нещодавно у мережі спливло відео, де Веня всім своїм виглядом показує, що не у захваті від того, що його мама пішла танцювати з Дмитром Жуком у ресторані. З хореографом, з яким Тіна давно дружить, вона зустрілася під час походу з сином у заклад. Всім виглядом пан Огір демонстрував, що далеко не у захваті від того, що його ненька вирішила приділити час іншому.

Син Тіни Кароль здивував бурхливою реакцією на танок мами з чоловіком

Коли Дмитро запрошував Кароль на танок, хлопець навіть у пориві емоцій невдоволено прикрив обличчя. Поки мама на весь ресторан показувала запальні па, він сидів і сумно дивився в одну точку. Причину такої поведінки його ненька не стала коментувати.

Нагадаємо, що Веніамін втратив тата, коли був зовсім маленький. Він ще навіть не ходив до школи, коли дізнався, що таке прощатися з рідною людиною. На навчання мама відправила його до Британії.

Поділитися