“На своєму шляху”: Коля Сєрга розповів, як Віталій Козловський транформується після присяги

Віталій Козловський після отримання повістки склав присягу і незабаром відправиться на передову. Про те, як артист себе почуває розповів Коля Сєрга.

Коля Сєрга, який вже тривалий час захищає Україну від окупантів на передовій, в одному зі своїх інтервʼю розповів про колегу Віталія Козловського, який зовсім нещодавно доєднався до лав захисників України. На думку музиканта, Козловський зараз проходить дуже серйозну трансформацію і його потрібно у цьому підтримати.

“Я піддивляюся у соціальних мережах, чим він займається. Він на своєму шляху, проходить трансформацію. Я переконаний, що якийсь час Віталій побуде на фронті, на передовій, а там побачимо”, – каже музикант-військовий.

Коля Сєрга розповів про Віталія Козловського
Коля Сєрга розповів про Віталія Козловського

Також Олеся Бацман, яка проводила інтервʼю, поцікавилася, чи міг би Козловський стати частиною “Культурного десанту”, співзасновником якого є Коля Сєрга. Чоловік розповідає, що поки в нього немає відповіді на це питання, бо “Культурний десант” утворився дуже випадково і там люди, які, в першу чергу, є військовослужбовцями, а вже потім артистами.

“Ми колись прийшли до ЗСУ і навіть не думали про те, що будемо знову співати. Ми йшли на російські війська, які мали наступати на Одесу. Це єдина думка, яка була в кожного з нас у голові”, – розповідає Коля.

Коля Сєрга розповів про Віталія Козловського
Коля Сєрга розповів про Віталія Козловського

“Культурний десант” – це група військових-артистів, які дають концерти в гарячих точках, поєднуючи захист України з моральним розвантаженням для кожного військового. Станом на сьогодні до складу десанту входять Мирослав Кувалдін, Віталій Кириченко, Олександр Ремес, Ярмак, Анатолій Грабовий, Коля Сєрга, Олександр Чемеров, Павло Вишебаба, Роксолана Алієва, Артем Познанський, Дмитро Герчанівський, скрипаль Мойсей Бондаренко, піаніст Михайло Олійник, Іван Симоновський та музикант Мирослав Кувадлін.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини