Михайло Поплавський та Ігор Кондратюк помірялися пенсіями: одному мізерна, інший не знає, скільки на рахунку

Відомі зірки Михайло Поплавський та Ігор Кондратюк стали пенсіонерами. Скільки отримують знаменитості та чи можуть прожити на кошти від держави?

Знаменитості, як і прості українці, виходять на пенсію та завершують кар’єру. Відомий співак Михайло Поплавський хоч і ще й веде активну діяльність у мережі, але вже не наважується на карколомні гастролі і великі виступи. У силу свого віку співочий ректор вже ступив у часи своєї пенсійної доби. Цікаво, що співак навіть не заглиблювався у те, скільки йому дає на проживання держава. Схоже, вічно Юний орел стільки працював за часів молодості, що нині йому й навіть не потрібні додаткові кошти.

Ще перед повномасштабним вторгненням він розповідав, що навіть не знає точної суми своєї пенсії. Все отримують його помічники, а він сам припускає, що сума може сягати 16-17 тисяч гривень. Для України це чималі кошти, які може отримати від держави літня людина, а Михайлу Михайловичу їх виплачують, бо він був народним депутатом. Та з його можливостями та заробітками, для нього це не кошти.

Як виглядають колишні дружини Михайла Поплавського
Михайло Поплавський та Ігор Кондратюк розкрили розмір пенсії

А ось зірці “Караоке на Майдані”, Ігорю Кондратюку, на картку для соціальних виплат приходить куди менше. Продюсер поділився, що у порівнянні, наприклад, з тим, скільки з бюджету отримують наші судді, то у нього розмір матеріального забезпечення замалий, можна сказати мізерний. Екс-судді “Х-фактору” виплачують до 10 тисяч гривень у місяць. Проте, на ці гроші він зараз і не живе. Поки що відомому чоловікові вистачає накопичень, які у нього були до повномасштабного вторгнення.

Ігор Кондратюк висловився про стосунки з дружиною
Михайло Поплавський та Ігор Кондратюк розкрили розмір пенсії

Нагадаємо, що минулого року постраждав від рук окупантів будинок Ігоря Кондратюка на Київщині, зокрема понівечили його улюблений кабінет для роботи.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини