Геніальна дочка Ольги Сумської зібрала всі аплодисменти в театрі: Ганна Борисюк довела, що пішла генами в маму

Легендарна акторка Ольга Сумська показала, якою виросла її молодша дочка Ганна. Зірка показала, якою талановитою виросла її дитина, яка, здавалося ще вчора була студенткою.

Ольга Сумська стала справжнім феноменом для українського театрального і кіномистецтва. Так, як у силу історичних обставин склалося так, що у нашій країні майже немає династій підприємців чи то митців, успадкувати та продовжувати у своїх дітях професію батьків — справжня рідкість.

Прихильники уважно стежать не лише за життям самої акторки, а і її дітей, які також, надихнувшись мистецтвом Мельпомени, пішли стопами неньки. Якщо старша дочка Антоніна Паперна нині проживає в рф, стала більш схильною до непублічного життя та навряд чи зможе колись повернутися у наш кінематограф, то молодша Ганна вже робить перші впевнені кроки у своїй кар’єрі.

Пані Борисюк навчалася у престижному університеті імені Карпенка-Карого, а тепер грає у театрі разом з мамою. Тільки встигнувши отримати диплом, вона вже стала до роботи. На виставі — люблячі батьки та навіть хрещена. Глядачі у захваті від дівчини і дарують їй тисячі оплесків.

Ольга Сумська показала, як майстерно виступає її дочка Ганна

Цікаво, що попри потужний початок розвитку Ганна лишається вельми скоромною дівчиною. Вона веде сторінку в Інстаграмі, але це не можна назвати суперпопулярним блогом. В одному з інтерв’ю молода акторка розповідала, що загалом у її житті не було великих компаній друзів. Є одна вірна подруга — її підтримка та опора. Основним колом спілкування для дівчини були її одногрупники. До речі, в університеті їй було навчатися легше, адже у школі часто було цькували через знаменитих батьків.

Ганна Борисюк вперше виступила на сцені театру
Ольга Сумська показала, як майстерно виступає її дочка Ганна

Нагадає, що Ганна Борисюк ніколи не розповідала, чи підтримує досі зв’язки зі своєю сестрою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини