Рубрики: Новини

Марічка Падалко нарешті дочекалася повернення Соболєва і повідомила, що полишає Київ: “Їдемо на Закарпаття”

Марічка Падалко показала щасливе фото з дітьми та заговорили про головне: вона нарешті зустрінеться зі своїм коханим Єгором Соболєвим і поїде з ним з Києва.

Марічка Падалко опинилася поміж жінок, які чекають свого обранця з фронту. Чоловік ведучої пішов служити ще у 2022-му році, коли окупанти почали свій повномасштабний наступ. Єгор Соболєв брав участь у звільненні Ірпеня та був одним з перших, хто побачив це звільнене понівечене місто. Проте, на цьому свою службу не закінчив і мужньо пішов боротися за Україну далі.

Його знаменита дружина лишилася у Києві та не полишала місто навіть коли ворог був зовсім поруч. Вона вірила в обранця та чекала, коли буде нагода з ним побачитися. Перша зустріч, яка відбулася як раз таки після звільнення передмістя столиці, була дуже емоційною, а Марічка не стримала сліз, побачивши свого милого.

Марічка Падалко розповіла, куди поїде на відпочинок з Соболєвим

Нині у їхньому подружньому житті нова віха, а стосунки підтримують на відстані. Проте, з’явилася можливість провести цілих 10 днів разом на відпочинку. Падалко розповіла про це в Інстаграмі та зазначила, що всією родиною, разом з дітьми їде на Закарпаття.

“Не сприймайте це за кокетство”, — звертається до прихильників знаменитість, продовжуючи: “але в наш час сказати собі “я маю відпочити”, це теж може бути викликом, бо робота і справи ніби тебе тримають в тонусі і не залишають простору для рефлексій і роздумів”

Також Марічка зазначила, що ці 10 днів будуть для неї з Єгором особливо цінними, адже їхні діти дуже швидко ростуть і вони, як батьки, не хочуть втратити особливі дні разом з сином та дочками, поки їм ще так необхідна увага мами з татом.

Нагадаємо, що Єгор Соболєв раніше вертався на кілька днів у Київ, але виключно з питань служби.

Поділитися